F.Bahçe Aragones'e çözüm buldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
F.Bahçe Aragones'e çözüm buldu

Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Aragones'i gönderme planı yaparken şeytani bir uygulamaya geçecek.
İspanyol hoca ‘anlaşma’yı kabul etmezse, ücretinin tamamını ödeyecek ama kontratı feshetmeyecek. Çalışanı olarak Van, Mardin, Ankara, İzmir gibi Anadolu’nun çeşitli yerlerindeki futbol okullarında ‘eğitmen’ olarak kullanacak.

MUTHIŞ PLAN

Fenerbahçe ile Teknik Direktör Aragones arasında psikolojik savaş devam ediyor. Kalan 2 maçın ardından İspanyol teknik adam ile yolları ayıracak olan yönetim Aragones’e mukavelesi gereği 4 milyon Euro’nun üzerinde bir parayı ödemek zorunda kalacak. Ancak Sarı-Lacivertliler bu miktarı düşürmek için tecrübeli çalıştırıcı ve avukatı Vicente Montes ile orta yol bulmaya çalışıyor. Eğer Aragones ve avukatının buna yanaşmaması ve “1 yıl daha kontratımız var” diyerek bu paranın altına bir yere ayrılmayacaklarını ifade etmesi üzerine Fenerbahçe yönetimi de değişik planlara başvuracak.

ADIM ADIM ANADOLU

Yönetim, Aragones’e alacağı ücretin tamamını ödeyecek ama İspanyol hoca ile olan kontratını feshetmeyecek. Kulüp İspanyol teknik adamı kendi çalışanı olarak Anadolu’nun çeşitli yerlerindeki futbol okullarında gençlerin eğitiminde kullanacak. Aragones’e parasını ödediği için kağıt üzerinde Fenerbahçe’nin antrenörü ve doğal olarak çalışanı olarak kalacak olan teknik adam eğer anlaşmaya yanaşmazsa Fenerbahçe yönetimi bu planı devreye sokup geri adım atmasını bekleyecek.

KAYNAK: GAZETE HABERTURK
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Aragones artık Fenerbahçenin adını dahi anmasın..Klübe tarihinin en kötü zamanını yaşattı neredeyse..Sıkıldık artık bundan...Lig bitsin son maçtan hemen sonra yollayın gitsin ülkesine. :oke: Çözüme falan gerek.
 
BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
ı love arogones :) bence kalmalı seneye kesin kendini gösterir, bilemedin 2 sene sonra, en fazla 3 sene sonra taş çatlasa 4 sene sonra tabi toprağa kavuşmazsa :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt