F. Bahçe 1994-95 sezonundan sonra ilk kez!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
F. Bahçe 1994-95 sezonundan sonra ilk kez!


Fenerbahçe 1994-95 Sezonundan Sonra İlk Kez İlk 4 Haftada 4 Galibiyet Almış Oldu. Fenerbahçe Süper Lig'de bu sezon oynadığı ilk 4 maçta 4 galibiyet aldı ve 12 puan topladı. Fenerbahçe böylece 1994-95 sezonundan sonra ilk kez ilk 4 haftada 4 galibiyet almış oldu. Fenerbahçe bu sezondan önce en son 1994-95 sezonunda 4 maçta 4 galibiyet almış (Zeytinburnuspor'u 4-1, Ankaragücü 2-1, Denizlispor'u 3-2, Kocaelispor'u 5-1) 14 gol atıp 5 gol yemişti.

MANİSASPOR'A KARŞI 4. GALİBİYET
Fenerbahçe, Süper Lig'de Manisaspor İle Oynadığı 7.Maçında 4.Galibiyetini Aldı. Fenerbahçe, Manisaspor ile Süper Lig'de oynadığı 7 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi aldı. Manisaspor'a karşı Süper Lig tarihindeki ilk ve tek yenilgisini 2005-06 sezonunun 30.haftasında deplasmanda 5-3'lük skorla alan sarı-lacivertli ekip, daha sonra oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.
DANIEL GÜİZA AÇILDI
Fenerbahçe'nin Bu Sezon Resmi Maçlarda En Çok Gol Atan Oyuncusu Daniel Guiza Oldu. Manisaspor ile oynanan Süper Lig'in 4.hafta maçında Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Guiza böylece resmi maçlarda bu sezon 6.golünü atmış oldu. Guiza attığı 6 golle takımının bu sezon resmi maçlarda en çok gol atan oyuncusu oldu. Fenerbahçe bu sezon resmi maçlarda 22 gol atarken Guiza'nın ardından en çok golü 5 golle Andre Dos Santos attı.
EMRE BELÖZOĞLU İLK KEZ KIZARDI
Emre Belözoğlu Fenerbahçe Formasıyla İlk Kırmızı Kartını Gördü. Emre Belözoğlu bu hafta oynanan Manisaspor maçında 76.dakikada kırmızı kart gördü ve Fenerbahçe formasıyla ilk kez kırmızı kart görmüş oldu. Ayrıca Süper Lig'de bu sezon dört büyüklerden ilk kez bir oyuncu ihraç edilmiş oldu.
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Beşinçi galibeyette yolda.
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah daha güzel günlere..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt