Eyvah, Alexten kötü haber var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
Eyvah, Alexten kötü haber var
Kampa yetişemeyecek
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde kendisine büyük hedefler belirleyen Fenerbahçe’ye kötü haber geldi. Brezilya’da yayınlanan El Globe Gazetesi, Alex’in sol kasığındaki sakatlığın ciddi boyutlarda olduğunu ve bir süre dinlenmesi gerektiğini yazdı. Brezilyalı gazetecilere göre, Alex’in Fenerbahçe’nin hazırlık kampına yetişmesi ise zor.

Evinde dinleniyor
Bu gelişmeler üzerine Alex’in halen Curitiba’daki evinde dinlendiğini ifade eden gazete, Alex’in Konfederasyon maçları sonrasında milli takım doktorları tarafından detaylı bir taramadan geçirileceğini ve bu oyuncunun ameliyat masasına yatmasının imkan dahilinde olduğu uyarısında da bulundu. Sambacı’nın yaşanan bu gelişmelerden sonra moralinin bir hayli bozuk olduğu belirtildi.

Doktor uyarmıştı
Fenerbahçe’nin, Konyaspor ile deplasmanda oynadığı son maçta sakatlanan Alex de Souza durumunun ciddi olması nedeniyle daha önce de Brezilya Milli Takımı’nın kadrosundan çıkartılmıştı. Doktor Jose Luis Runco tarafından Mayıs ayı sonunda yapılan ilk sağlık kontrolünde Sarı -Lacivertli oyuncunun, 15 gün dinlenmesi gerektiği belirtilmişti.

İdareciler Alex konusunda sessiz
Brezilya’dan gelen Alex’in sakatlık haberi, yönetimi de şok etti. Teknik direktör Daum’un konudan haberdar olduğu ve idarecilerden Sambacı’nın sakatlığı hakkında ayrıntılı bilgi alınmasını istediği öğrenildi. Şimdilik sessizliğini koruyan Sarı-Lacivertli yöneticiler doktorlardan gelecek raporları bekliyor.



Göze geldi... :vur:
 


muraoyak

Üye
of işallah hemen düzelir :'(
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
:'(
 

schweppes

Üye
yazık olur valla
daha adam yeteneklerini tam gösteremeden
 
Roy

Roy

Üye
Alex gibi tam bir profesyonel oyucu kendine iyi bakar çabuk iyileşir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Oğuzhan
Cevap
77
Görüntüleme
4K
'Davut
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
524
Kingmortall


Üst Alt