Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
-Bildiğiniz gibi .eye uzantılı videolar, "eti camcoder" video kaydedicisinin özel olarak kaydettiği bir format ve zaman zaman bu kaliteli recorder i kullanan arkadaşlar, çektiğimiz videoları neden pc de izleyemiyoruz diyorlardı ..
ozi88
Üye
arkadaşım link 404 hatası veriyo sana zahmet bi kontrol edermisin çok lazım bu program bana yada pm olarak atarsan minnettar kalırım
Ozan
Admin
Tamam arkadaş ilgilenecek.. ;
ozi88
Üye
eywalllah burdan gene link düzeltilirde yetişemezsem diye ben genede msn ni verim ilginize teşekkürler
Üstat bilmiyorum bende ne proplem var ama winrarlı dosyayı açarken Tanımlanmayan arsiv sorunu diyor ve dizin hatası veriyor.Yani daha programı kurmak bi yana dosyayı açamadım.
Forumda da bildirdim ama yine de hoş görüne sığınaraktan açılmış halini [email protected] gönderirsen çok sevinirim.Tesekkürler.....
Ozan
Admin
Şu anda denedim ve kurdum hatta sorun yok görünüyor..
xxflowerxx
Üye
paylasımınız için teşekkürler ama ben denedım pc ye kuramadım eksik dll dosyası diyor
Çok eskiden çektiğin eye ve ear dosyaları mevcut convert etmek istiorum ama burdan aldığım program çalışmıyor nasıl çalışır nasıl kurulur bir anlatırmısınız ? Teşekkürler.