Evinin kralı Fenerbahçe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
    Konu Sahibi
Evinin kralı Fenerbahçe
13 Avrupa ülkesinde sezonu şampiyon olarak tamamlayan takımlar içinde Fenerbahçe, hem kendi sahasında aldığı puan, hem de attığı gol ortalamasında Bayern Munich, Barcelona, Olimpique Lyon, Chelsea ve Juventus gibi liglerini şampiyon olarak tamamlayan ünlü kulüpleri gerisinde bıraktı.

Ortalama puanda 5. sırada yer alan Sarı-lacivertliler, kendi sahasında ise 16 galibiyet, 1 mağlubiyet ve ortalama 2.82 puan ile, aynı ortalamaya sahip Hollanda şampiyonu PSV ile birlikte Avrupa'nın zirvesinde ilk sıraya yerleşirken, Shaktar Donetsk ve Olympiakos bu kategorideki diğer başarılı takımlar oldu.

Fenerbahçe, kendi sahasında attığı ortalama golde de liderliği kimseye bırakmadı. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 3 gol ortalamasıyla oynayan Sarı-lacivertliler, yine aynı ortalamayı tutturan Belçika şampiyonu Club Brugge ile birlikte ilk sırada yeralırken, PSV ikinci, Bayern Munich ise üçüncü oldu.

Avrupa liglerindeki genel ve deplasmandaki puan ortalamasında Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna şampiyonu Shaktar Donetsk, deplasmanda atılan ortalama golde ise Hollanda şampiyonu PSV ilk sırada yer aldı.
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İşte farkımız.. :)
 
hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
    Konu Sahibi
Tebrikler Fenerbahçe!! :artı:
 
sanane

sanane

Üye
:artı: ISte FeNerBaHCE :artı:
 

schweppes

Üye
takımım kadıköyde kral
 

DefectoR

Ne demişler; Fenerbahçeli olmak bir ayrıcalıktır...
 
Quattro

Quattro

Üye
Kadiköyden çıkış yok lafı kanıtlanmış galiba. Başka söze gerek yok heralde... ;;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt