Evde vücut yapilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Tüm aletleri eve alırsan tabiki neden olmasın.. ama 2 dumbell alıp yapacam falan diyorsan hikaye onlar.. Hayatta yapamazsın. Bench sehpası, istasyon, eliptik bisiklet(gerektiğinde kardio yaparsın), ağırlıklar, barlar, barfiks vs vs Eğer tüm bunlara gücün yetecekse yaparsın. Ama kız düşürmek için kas yapıcam diyorsan hiç yapamazsın. Çünkü steroid kullanmadan en az 2 yıla ihtiyacın var .. ve senin hedefin kendini geliştirmek değil kız düşürmek. 2 hafta sonra bırakırsın sporu sıkılıp.. Olmuyor gelişmiyor dersin.
Ayrıca beslenmene de dikkat edeceksin. Sporun ileriki aşamalarında protein tozlarına ihtiyaç duyacaksın(steroid demiyorum. Protein tozları, casein vs besin takviyesidir)Bunlar ayrı bir maliyet. ve en fazla %10 yağ oranına sahip olacaksın. Yapabilecek misin tüm bunları ?
90 günde mükemmel bir vücut vadeden fitness programı.
Spor yapmamış biri onu yaparsa kalp krizi geçirebilir. Normal adamlara göre değil o. Ciddi anlamda spor geçmişi olanlar yapmalı
 
  • Beğen
Tepkiler: İhtiyar007 ve UpOneTR


EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu unutmuşum la :ehe

Ayrıca ameliyat olduğum için 1-2 ay sporla uğraşamam, ondan sonra bir fitness'a yazılmaya kararlıyım. Engin yorumlari ve tavsiyeleri için herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Konu kilitlenebilir :)
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Konu sahibi isteği üzerine :locked:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt