EURO2012 hayalleri suya düştü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
EURO2012 hayalleri suya düştü
Trabzonspor, UEFA'nın bu sezon da tıpkı geçen sezonda olduğu gibi Fenerbahçe'nin yerine Bordo - mavili takımı Şampiyonlar Ligi'ne alacağına inanıyor. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Bakarsın UEFA bu yıl da tıpkı geçen yıl olduğu gibi Fenerbahçe'nin yerine bizi Şampiyonlar Ligi'ne çağırır" sözleriyle bu beklentiyi dile getirdi.
Trabzonspor'da bir yandan transfer çalışmaları sürerken diğer yandan camia UEFA'nın Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarına katılıp katılmayacağı ile ilgili vereceği karara odaklandı. UEFA'nın geçen yıl şike süreci nedeniyle Fenerbahçe'nin yerine Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi'ne çağırmasının ardından Trabzonspor cephesinde bu yıl da aynı beklenti oluştu. UEFA'nın geçtiğimiz gün Galatasaray ve Trabzonspor'a gönderdiği Avrupa kupalarına katılabilecekleri yönündeki evrak Trabzonspor cephesinde 'temiz kağıdı' olarak algılandı. UEFA'nın Fenerbahçe'yi beklemeye almasıyla Şampiyonlar Ligi kapılarının yeniden kendilerine açılacağı görüşünü savunan bordo - mavili yöneticiler, "UEFA'nın Galatasaray ve bize gönderilen yazıyı Fenerbahçe'ye göndermemesi manidar" dediler.
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'nin durumuna göre bu yıl da UEFA'nın bizi Devler Ligi'ne çağırma ihtimali var. Yeni sezonla ilgili her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bakarsın UEFA geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Fenerbahçe'nin yerine bizi Şampiyonlar Ligi'ne çağırır" ifadesini kullandı.
AVRUPA ŞAMPİYONASI HAYAL KIRIKLIĞI OLDU
Trabzonspor'un Avrupa Futbol Şampiyonası'nda forma giyen futbolcuları Adrian ve Pawel Brozek konusundaki hayalleri suya düştü. Turnuvanın ev sahibi ekiplerinden Polonya'nın kadrosunda bulunan Adrian iki maçta 34, Pawel Brozek ise iki maçta sadece 18 dakika forma şansı bulabildi. Polonya'nın ilk turda turnuvaya veda etmesinin ardından, bu oyuncuların gösterecekleri performansla teklif almasını bekleyen Trabzonspor'un umutları da suya düştü.
Kaynak: DHA
 
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
sağlık olsun
 
  • Beğen
Tepkiler: Byhaydar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
343
DiaBLoS
ismail
Cevap
4
Görüntüleme
399
Haydar
ismail
Cevap
3
Görüntüleme
402
phasan
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
438
El~PisToLeRo
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
436
MasteLaa


Üst Alt