ETİ Wanted Paketlerinde Boş Yok!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
ETİ Wanted Paketlerinde Boş Yok!
01 Ekim 2009 – 30 Kasım 2009 tarihleri arasında ETİ Wanted paketlerinden çıkan kodlari tüm operatörlerden 3161’e gönder, 5 kontör/2 dakika veya mobil oyun kazan!

Bu kampanya 1 EKİM 2009 - 30 KASIM 2009 tarihleri arasında, T.C. sınırları içerisinde geçerlidir.

Şifre gönderimleri 30 KASIM 2009 saat 23:59′a kadar geçerli olacaktır.
Kampanyaya katılım ETİ WANTED 25 gr., ETİ WANTED 40 gr., ETİ WANTED 50 gr., ETİ WANTED BUMBA 25 gr. ürün paketlerindeki ŞİFRE’yi kısa mesaj ile tüm operatörlerden 3161’e göndererek gerçekleştirilebilir.
Katılımları karşılığında tüketiciler 5 kontör / 2 dakika ya da mobil oyun kazanacaklardır.
Ürünlerin içindeki kodlar sadece bir kere kullanılabilir. Aynı şifre ile mükerrer katılımlarda katılımcı hediye kazanamaz.
Kampanyaya tüm Avea, Turkcell, Vodafone aboneleri katılabilir.
Kampanyaya katılım operatörlerin kendi tarifesi üzerinden 1 kısa mesaj/2 kontör olarak ücretlendirilir. Geri dönüş mesajı ETI tarafından karşılanır.
Hediye olarak kazandığınız mobil oyunları telefonunuza indirebilmek için wap ayarlarınızın yapılmış ve mobil telefonunuzun özelliklerinin yüklenecek oyunu destekliyor olması gerekmektedir. Turkcell kullanıcıları için 10 Kb 1 Kontör, diğer operatörlerin kullanıcılar için ise 100 Kb 1 kontör olarak ücretlendirilmektedir. Oyunların boyutu 31 KB ile 661 KB arasında değişmektedir. Hangi oyunların hangi telefonlarda desteklendiğini öğrenmek için
Avea hediye kontör ve dakikalar kazandığınızı bildiren kısa mesaj ile birlikte anında hattınıza yüklenecektir. Yüklenen hediye kontör/dakikalar her yöne yapılan aramalar için geçerlidir. Hediye kontör/dakikalar sms olarak da kullanılabilecektir. Kazanılan Avea hediye kontör/dakikalar tüketilene kadar bir sonraki aya devredilecektir.
Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri kontör, Turkcell Faturalı aboneleri dakika kazanma şansına sahiptir. Hediye kontörler 48 saat içinde, dakikalar ilk fatura kesim tarihinde hattınıza yüklenecektir. Fatura kesim tarihinden en az 3 gün önce kazanılan dakikalar, bir sonraki fatura döneminde yüklenecektir. Kontör hediyesi her yöne, dakika hediyesi yalnızca Turkcell‘den Turkcell‘e yapılan aramalarda geçerlidir. Hediye kontör/dakikalar sms olarak da kullanılabilecektir. Dakika hediyesi üç fatura dönemi için geçerlidir, bu süre içinde kullanılmaması halinde geçerliliğini yitirecektir.
Vodafone hediye kontör ve dakikalar faturasız hatlarda ilk 48 saat içerisinde, faturalı hatlarda katılımın yapıldığı tarihe bağlı olarak mevcut veya bir sonraki fatura döneminde hattınıza yüklenecektir. Hediye kontör ve dakikalar şebeke içi aramalarda, yararlandığınız tarife üzerinden ve yükleme tarihinden itibaren 90 gün süreyle kullanılması gerekmektedir. Bu süre içerisinde kullanılmaması halinde geçerliliğini yitirecektir. Hediye kontör/dakikalar sms olarak veya katma değerli servis satın alımlarında kullanılamamaktadır.
Kampanya kapsamında yükleme yapılan Avea, Turkcell ve Vodafone hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan kontör ve dakikalar geçerliliğini yitirecektir.
Kontör ve dakikaların nakit karşılığı talep edilemez, kazanılan hediye değiştirilemez, devredilemez.
Kampanya katılım koşulları, ve 0800 211 0 384 no’lu Alo ETİ Tüketici Hattı’ndan öğrenilebilir.
Kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

18 yaşın altındaki bireylerden elde edilen kişisel bilgiler ebeveynlerinin izni olmaksızın kullanılmayacaktır.
  • ETİ kampanya süresinde katılım şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Kazandığım hediye kontör ve dakikalar hattıma ne zaman yüklenir?
    Kampanya kapsamında kazanılan Avea hediye kontör ve dakikalar kazandığınızı bildiren kısa mesaj ile anında hattınıza yüklenecektir. Turkcell hediye kontörler 48 saat içinde, dakikalar ilk fatura kesim tarihinde hattınıza yüklenecektir. Fatura kesim tarihinden en az 3 gün önce kazanılan dakikalar, bir sonraki fatura döneminde yüklenecektir. Vodafone hediye kontörler, faturasız hatlarda ilk 48 saat içinde, faturalı hatlarda katılımın yapıldığı tarihe bağlı olarak mevcut veya bir sonraki fatura döneminde hattınıza yüklenecektir. Kampanya kapsamında yükleme yapılan Avea, Turkcell ve Vodafone faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan kontör ve dakikalar geçerliliğini yitirecektir.
  • Kazandığım hediye kontör ve dakikaların geçerlilik süresi nedir?
    Kazanılan Avea hediye kontör/dakikalar tüketilene kadar bir sonraki aya devrediliyor. Turkcell hediye dakikalar üç fatura dönemi için geçerlidir. Vodafone kontör/dakikalar yükleme tarihinden itibaren 90 gün süreyle kullanılması gerekmektedir. Bu süre içerisinde kullanılmaması halinde geçerliliğini yitirecektir.
  • Kazandığım hediye kontör ve dakikaları tüm operatörlerde kullanabiliyor muyum?
    Kazanılan Avea hediye kontör/dakikalar her yöne yapılan aramalar için geçerlidir. Kazanılan Turkcell hediye kontörler her yöne, hediye dakikalar ise yalnızca Turkcell’den Turkcell’e yapılan aramalarda geçerlidir. Kazanılan Vodafone kontör/dakikalar yalnızca Vodafone’dan Vodafone’a yapılan aramalarda geçerlidir. Kazanılan hediye kontör/dakikalar Turkcell ve Avea’da SMS gönderiminde de kullanılabilir, Vodafone’da sadece aramalarda geçerlidir, SMS gönderiminde geçerli değildir.
 


Larock

Larock

Üye
bilgi için teeşekkürler.
keşke internetten şifre gönderme seçeneği de olsaydı
 
er7705

er7705

Üye
Deneme amaçlı aldım ve yaptım bakalım ne olacak diye makro marketlerde 4 lü paket 1 tl aynı hattan peşpeşe 4 sefer yolladım 1 ve 3.de 5 kontor 2 ve 4.de oyun cıktı 8 kontor + 1 tl = 10 kontor tavsiyem bir hattan bir tane yollayınız.
 
darülmendep

darülmendep

Üye
hmm peki bende 3 hat var üçünden de denerim
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağol dostum
 

sharap

Üye
teşk
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt