Esrarengiz eve kamera sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Esrarengiz eve kamera sistemi
Siirt Valisi Ahmet Aydın, evlerinde esrarengiz şekilde yangınlar çıkan Toprak Ailesi'ni ziyaret etti. Vali Aydın, eve 24 saat kayıtta olacak kamera sistemi kurulduğunu söyledi.



Siirt'te evlerinde esrarengiz bir şekilde yangın çıkan, eşyalarının yer değiştirdiği iddia edilen Toprak Ailesi'nin evini ziyaret eden Vali Ahmet Aydın, ev sahibi Zeki Toprak'tan bilgi aldı.

Vali Aydın, ziyareti esnasında ev sahibi Toprak'ın kendisine, ''Aşağı yukarı bir haftadır çok şükür bir sıkıntı olmuyor, yangın da olmuyor'' dediğini kaydetti.

Zeki Toprak, şu ana kadar oturma odasındaki pencereye takılı perdelerin kornişlerinin bir kez hafif bir şekilde tutuşması dışında olağanüstü herhangi bir durumun yaşanmadığını söyledi.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, ''Şu anda herhalde birkaç kişi gelmiş dua etmiş. Bir sıkıntı olmadığı belirtiliyor. Yani biz şunu söylemek istiyoruz; Maalesef bazı televizyonlarda profesörlerin, 'Kirdendir, asit olmuştur' şeklindeki yorumlarıyla hiç alakası yok. Burada hocalarımız çalışıyor, bilim adamları çalışıyor, üniversitelerimiz çalışıyor, sebebini bulmaya çalışıyorlar'' diye konuştu.

EV KAMERA SİSTEMİ İLE DONATILDI

Bu arada Toprak Ailesi'nin evi, Siirt Valiliği'nce güvenlik kameralarıyla donatıldı. Evin birçok bölümüne kamera yerleştirildi. Evin mutfağına bırakılan bilgisayardan kontrol edilen kameralar, banyo ve tuvalet hariç, evin bütün bölmelerindeki her hareketi 24 saat kaydediyor.

AYAKABISININ YANDIĞINI İDDİA ETTİ

Vali Ahmet Aydın'ın Toprak Ailesi'ni ziyaretini görüntüleyen Siirt Kanal 56 televizyonu kameramanı Ozan Söyler, ziyaret sonrası kapı eşiğinde çıkardığı ayakkabısının altının yandığını iddia etti.

Bir saat önce aldığı ayakkabısının nasıl yandığı konusunda herhangi bir fikri olmadığını belirten Söyler, ''Vali Aydın'ın ziyaretini görüntülemek için ayakkabımı dışarda çıkardım. İçerdeki ziyaret bittikten sonra dışarı çıktım. Ayakkabımı ayağıma giyerken lastik yanması kokusu aldım. Ayakkabımın altına baktığımda yanma izini görünce şoke oldum. Bunun nasıl olduğunu ben de anlamadım'' dedi.

NTVMNSBC
 
Legendary.

Legendary.

Üye
Paranormal Activity :D :D

Şaka bir yana Allah sabır versin o aileye çok zor bir durum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt