Eskişehir'deki maç sessiz sedasız bitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eskişehir'deki maç sessiz sedasız bitti
[h=2]Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni konuk eden Eskişehirspor, birçok gol pozisyonundan yararlanamadığı maçta Başkent ekibi ile 0-0 berabere kaldı.[/h]










Spor Toto Süper Lig'e Beşiktaş galibiyeti ile başlayan Eskişehirspor, 3. hafta karşılaşmasında sahasında Gençlerbirliğini konuk etti.
Ligde oynadığı ilk 2 maçtan 3 puanla ayrılan Eskişehrspor, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyeti bulunan Gençlerbirliği karşısında 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.
Eskişehirspor'un etkili olduğu karşılaşmda ev sahibi ekip birçok net gol pozisyonundan yararlanamadı.
Sayısız gol fırsatı yakalayan Eskişehirspor, Gençlerbirliği kalecisi Özkan'ı geçmeyi başaramadı.
14 gol girişiminde bulunan Eskişehirspor'a karşılık Gençlerbirliği 90 dakika boyunca yalnızca 3 kez rakip kaleye gidebildi.
Ev sahibi Eskişehirspor'da Dede ve Mehmet Yıldız performansları ile öne çıkan isimler olurken konuk ekip Gençlerbirliği'nde Yasin Öztekin ve Ermin Zec zaman zaman etkili oldular.
Öte yandan konuk ekip Gençlerbirliği'nde Randall Azofeifa 87. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
Eskişehirspor-Gençlerbirliği maçının 0-0 sona ermesinin ardından ev sahibi Eskişehr puanını 7'ye çıkartırken Gençlerbirliği ise 4 puana ulaştı.
Eskişehirspor gelecek hafta G.Saray deplasmanına konuk olurken Gençlerbirliği ise sahasında A.Gücü'nü ağırlayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt