Eskişehir Klübünden Özgür Çek Açıklaması

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Eskişehir Klübünden Özgür Çek Açıklaması
Geçtiğimiz hafta oynanan ve Beşiktaş'ın 0-1 üstünlüğü ile sona eren Eskişehirspor karşılaşmasının ardından Eskişehirsporlu genç futbolcu Özgür Çek'in Beşiktaş formasını yere koyması Beşiktaş camiasından büyük tepki aldı.


Konu ile ilgili ulaştığımız Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, HABER1903'e yaptığı açıklamada;


- YAŞANAN OLAY BİZLERİ ÜZMÜŞTÜR -


Yaşanan olaya çok üzüldüğünü dile getiren Hoşcan; '' Futbolun güzelliğini ve dostluğunu yaşamak için yoğun çaba gösterilen şu dönemde yaşanan bu olay çok üzücüdür. Eskişehirspor Kulübü olarak bir takımın formasının bu şekilde değerlendirilmesi mümkün değildir. Beşiktaş Kulübü Başkanı ve yöneticileri ile Eskişehir'de dostane birlikteliğimiz oldu. Güzel fikir alışverişinde bulunduk. Maçın skorunun Eskişehirspor Kulübü aleyhine bitmesi ve son dakikaların gergin geçmesinden dolayı genç futbolcumuzun büyük bir centilmenlik içerisinde forma değişikliği maçın etkisi ile taraftarlarımızın üzerinde baskı altında olmuştur. Genç futbolcumuz bu duruma alışık olmadığından dolayı formayı yere bırakmak zorunda kalmıştır. Sonrasında yapılan olaylar sanki camiaları karşı karşıya getirilmesi için hazırlanan bir durum olarak görüyoruz. Buda bizleri çok üzüyor. Eskişehirspor Kulübü olarak herhangi bir takımın formasının asla ve asla böyle bir durumda olması mümkün değildir. Yaşanan olaylar kesinlikle Eskişehirspor camiası ile ilişkili değildir. Futbolun güzelliklerini yaşamamız lazım. Genç futbolcularımızada bu konularda daha hassas eleştiri yapılması gerektiğine inanıyorum. Kendisi sosyal medyadan bu konu ile ilgili üzüntüsünü beyan etmiştir. Umarım bu tür olaylar bir daha yaşanmaz. Aynı olaylar Beşiktaş taraftarı içinde olabilirdi. Bu konunun büyütülmemesi ve camiaların dostluklarının devam etmesinden yanayım. '' dedi.

- ÖZGÜR İLE GÖRÜŞTÜK -

Genç futbolcu Özgür Çek ile bir görüşme yaptıklarını dile getiren Hoşcan; '' Özgür ile bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisi asla formayı yere atmadığını, taraftarın baskısından dolayı formayı yere bıraktığını söylüyor. Özgür'den sonra formayı alan arkadaş da taraftarın tepkisinin ardından formayı kenara koymak zorunda kalmış. Eskişehirspor Kulübü olarak herhangi bir takımın formasının bu şekilde yere konmasını kabul etmemiz mümkün değildir. '' ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
 


Üst Alt