Eşini döven kadına cami temizleme cezası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eşini döven kadına cami temizleme cezası
77 yaşındaki eşini dövüp bıçakla yaralayan kadına cami temizleme cezası verildi.
04.04.2012 19:19


Bayburt'ta eşi 77 yaşındaki M.S'yi dövüp bıçakla yaraladığı suçlamasıyla 11 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan 38 yaşındaki H.S, cezasını Denetimli Serbestlik Uygulaması kapsamında köy camiini temizleyerek çekiyor.
CAMİ TEMİZLEME CEZASIHapis yatmak yerine cezayı temizlik yaparak çekmenin sevindirici olduğunu söyleyen 4 çocuk annesi H.S, eşinin kendisini dövdüğünü ileri sürdü, vücudunda bıçak ve mermi izi bile bulunduğunu belirterek, "Ben bu cezayı hak etmedim" dedi.
H.S'nin ceza almasına neden olan olay, 2010 yılında meydana geldi. Köydeki evlerinde tartıştığı eşi M.S'yi dövdüğü ve bıçakla hafif yaraladığı gerekçesiyle Bayburt Asliye Ceza Mahkemesi'nde, 'Darp, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve basit yaralama' suçlamasıyla yargılanan Sarıkaya, 11 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Ancak H.S'nin sosyal durumu ile yargılama sürecindeki tutum ve davranışlarını dikkate alan mahkeme heyeti, cezasını Denetimli Serbestlik Uygulaması kapsamında, 'Temizlik hizmeti iş kolunda ücretsiz olarak 8 ay süre ile kamuya yararlı bir işte çalışma' olarak belirledi. Bunun üzerine Sarıkaya cezasını, Köy camii ile çevresinin temizliğini yaparak çekmeye başladı.
'BU CEZAYI HAK ETMEDİM'Eşi M.S'yi geçen yıl şubat ayında dava devam ederken kaybeden H.S, aldığı ceza nedeniyle her gün cami ve çevresinin temizliğini yaptığını söyledi. Cezayı hak etmediğini belirten ve eşine yönelik suçlamalarda bulunan H.S, "Aslında eşim beni darp ediyordu. Benim her tarafım yara bere içinde. Vücudumda bıçak hatta kurşun izi bile var. Adaletin kestiği parmak elbette acımaz ama kocamın yakınları bu köyden olduğu için onu davasında haklı çıkardılar. Bu cezayı hak etmedim. Ancak hapis cezası almaktansa böyle bir ceza almak da bir yönden sevindirici oldu dedi.
H.S'nin cami ve çevresindeki temizlik görevi 8 ay sürecek. Çalışması da görevlilerce denetlenecek.
 
Astrosman

Astrosman

Üye
Eşini döven kadın :hmmm

---------- Eklendi @ 02:43:11 ---------- Yazıldı @ 02:42:53 ----------

:ampul: :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
408
doctorrr
komando04
Cevap
5
Görüntüleme
508
komando04
Emma-Watson
Cevap
1
Görüntüleme
505
KinG Tornado
Cevap
0
Görüntüleme
429


Üst Alt