Erzurum ve Ardahan'da kar yağdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Erzurum ve Ardahan'da kar yağdı
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Karadeniz üzerinden gelen yüksek basınç sisteminin etkisi altında olan bölgede, dün akşam saatlerinde Erzurum ve Ardahan'da şehir merkezlerinde kar yağışı görüldü. Bölgenin yüksek kesimlerinde görülen kar yağışının ise etkili olduğu belirtildi.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 2 dereceyle Erzurum ve Ardahan'da ölçülürken, diğer illerde gece en düşük hava sıcaklığı Ağrı'da 1, Erzincan'da 3 ve Iğdır'da 7 derece oldu.

Bugün beklenen en yüksek hava sıcaklığının da Ardahan'da 7, Erzurum'da 8, Ağrı'da 10, Erzincan'da 13 ve Iğdır'da ise 15 derece olması bekleniyor.

Yetkililer, önümüzdeki 5 gün içerisinde, bölgede kar yağışının beklenmediğini bildirerek, gece sıcaklıklarının ise sıfırın altında seyredeceğine dikkati çektiler.

Bu arada, Ardahan'daki Karayolları 126. Şube Şefi Ümit Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yüksek kesimlerde tipi ve buzlanmanın etkili olduğunu belirterek, yola çıkacak sürücülerin tedbirli olmaları gerektiğini söyledi.


AA
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt