Ertuğrul Sağlam :"Kenetlendik."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Ertuğrul Sağlam :"Kenetlendik."
Siyah-beyazlıların genç teknik adamı, "Yerli-yabancı, yeni-eski bütün futbolcular kardeş gibi. Bu avantaj bizi mutlu sona ulaştıracak" dedi.


Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni sezonda lige damga vuracaklarını söyledi. Kaptanların kavgasından sonra takım içindeki arkadaşlık ve dostluğun pozitif yönde inanılmaz boyutlara ulaştığını belirten Sağlam, "Yıllardır özlenen kolej havasını yakalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yerlisi-yabancısı, yenisi-eskisi tüm oyuncularım
sanki kardeş gibi birbirlerine yakın. Bir teknik adam, dünyanın en iyi oyuncusunu alsanız bu kadar sevinmez. Bu avantaj bizi mutlu sona götürücek" dedi.

GÜVENİM TAM
Futbolcularının saha dışında değil, saha içinde de müthiş bir istek ve arzu içinde olduğunu belirten Sağlam şöyle devam etti: "Sadece idmanlarda değil, hazırlık maçlarında da her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Elbette eksiklerimiz var. Ama bakıyorum, saha içinde herkes birbirinin eksiğini tamamlıyor. Geniş ve kaliteli bir kadromuz var. Ligde ve Avrupa'da herkese ihtiyacımız olacak. Bu bilinçle çalışan oyuncularıma güveniyorum."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt