eric geretsın bugünkü açıklaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
eric geretsın bugünkü açıklaması
alıntıdır






Açıklama: Eric Gerets

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörü Eric Gerets, bugün Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçerken basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Eric Gerets, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, özellikle 25 tane maçı çok dikkatle izlediğini belirterek, "Galatasaray'ın bazı maçlarda kötü sonuçlar almasına karşın, sahada temel bir disiplini var. Bu beni çok etkiledi" dedi.

İzlediği maçlarda takımın bir-iki pozisyonda eksikleri olduğunu fark ettiğini dile getiren Eric Gerets, "Bunları yönetimle aramızda konuşuyoruz. Önemli olan, birbirini tamamlayan, koşan ve mücadele eden bir takım olması. Burada bir tane yıldız olabilir. Sol ayaklı, hücuma dönük bir oyun kurucuya ihtiyacımız var" diye konuştu.

Eric Gerets, Galatasaray'ın saha içindeki disiplin anlayışından duyduğu mutluluğu ifade ederken, defans bloğunun önemli oyuncuları Tomas ile Song'u da övdü.

Teknik Direktör Eric Gerets, "Galatasaray'ın maçlarını izlerken en fazla dikkatimi çeken konu saha içi disiplindi. Ama beni en çok etkileyen ve hoşuma giden ise defansın göbeğindeki beraberlik ve dayanışma oldu" dedi.

Eric Gerets, Brezilyalı oyuncu Conceiçao ile ilgili fikrinin sorulması üzerine, "Conceiçao kaliteli, hızlı ve disiplinli bir oyuncu. Tanıdığım kadarıyla da iyi bir insan. Ümit ediyorum ki Panathinaikos'la anlaşamaz ve geri gelir" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın 100. Yılında da şampiyonluk kazanamaması sonrası taraftarların beklentilerinin arttığı yönündeki bir soru üzerine ise Eric Gerets, "Yalnız Türkiye'de değil, Belçika ve Hollanda'da da üst kalitede bir takım iseniz, bir sene şampiyon olamazsan diğer sene veya en geç öbür yıl mutlaka şampiyon olman lazım. Onun bilincindeyim" diyerek sözlerini tamamladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt