Ergun Gürsoy: Hakem hata yaparsa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ardaca

Üye
    Konu Sahibi
Ergun Gürsoy: Hakem hata yaparsa
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, 22 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe ile yapacakları derbi maça atanan hakem İsmet Arzuman konusunda yaptığı değerlendirmede, "Beklediğimiz hakem değildi" dedi.
Ergun Gürsoy, Hamburg Galatasaraylılar Derneği’nin 100. yıl kutlaması için Almanya’ya giderken havalimanında yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar Fenerbahçe, 3-4 maçta hakem hatalarının lehine sonuçlanmasıyla 12-13 puan elde etti. Artık hakem yardımıyla değil de oynayarak maç kazanma zamanı geldi. Bu artık bir final. Finalde iyi hakemin olması lazım. Açık söyleyeyim, İsmet Arzuman beklediğimiz hakem değil. Merkez Hakem Komitesi’ni idare edenler son derece güvendiğimiz insanlar. Ama dürüstlük de bir yerde yetmiyor. Bu hakemi ilan ederek büyük bir riske giriyorlar" diye konuştu.
Derbide görev yapacak 4 hakemin de hata yapmaması gerektiğini vurgulayan Gürsoy, "Bunun garantisi onlarda. Hatalı yönetilen bir maç olursa, bunun hesabını önce MHK, sonra federasyon, en sonunda da Aziz Yıldırım verir" dedi.
Gürsoy, derbinin hakem hatalarıyla kazanılan bir maç olması durumunda seslerini duyuracaklarını, herhangi bir haksızlık olmadığı takdirde kazananı alkışlamasını da bileceklerini söyledi.
kaynak:milliyet
____________________________________________________________________
gıcık oluyorum bu adama :off: :off: :off:
(gs'liler için ali şen ne ise benim için de o)
 


ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
bu adam bigün çene çalmaktan kesin gidecek yaw
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ne demek hesabını Aziz Yıldırım verir... O zaman çıksın fb li bi 2. başkan desin Hakem hata yaparsa sorumlusu Özhan Canaydındır...



Ne saçma iş bu..!!!
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Hepsinin amacı bizi çekememeleridir......


100. Tıllarında tek amaçları ligi FB'nin önünde bitirmekti ama şimdi evdeki hesap çarşıya uymayınca böyle saçma saçma konuşuyorlar.... :off:
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
ergun gursoy cok bos konusuo sampion olamamalırını baska kişilerin uzerine bulmaya calsıo bence mac tan sonra da hakemler yuzunden sampion olamdk dicekler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
412
tragedie
HeiLmasTer®
Cevap
3
Görüntüleme
465
Atakan
ibrahim539
Cevap
0
Görüntüleme
459
ibrahim539
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
2K
esokmen
DiaBLoS
Cevap
3
Görüntüleme
598
'Davut


Üst Alt