eReader for Symbian S60v5 3.0.3(Ebook Okuma Programı)

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eReader for Symbian S60v5 3.0.3(Ebook Okuma Programı)
Arkadaşlar yeni bir ebook okuma programı..Sertifikalayıp kurun..iyi günlerde kullanın..

eReader is an award winning application used to read eReader eBooks on your Symbian Smartphone.

eReader has also earned Symbian Signed Certification. As a Symbian certified application, our eReader has been independently tested to follow industry-agreed quality guidelines. As a customer, you can rest assured that our eReader is designed and tested to enhance your eReading experience.

There is no charge to download and use our free eReader software. However, there is a feature-packed eReader Pro (which includes several books such as Merriam-Websters Pocket Dictionary) for $9.95. In addition to the books included with our eReader Pro application, eReader Pro also allows customers to:

* Use reference books to fully utilize their eReader!
* Take advantage of our Autoscroll feature to enhance their eReading experience.
* Benefit from additional themes to customize your eReader!
* Adjust several display features to personalize your eReader such as text justification and line spacing.

If you would like to take advantage of our great eReader Pro for Symbian Smartphones value please visit us at . We also have over 14,000 titles at eReader.com.

During the first 15 days of using our free eReader software, you will have access to all of eReader Pro features to try for free. After 15 days youll still be able to use eReader for free.

Requirements:

5th Edition

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: tonguchan, burak toprak, mstf3535 ve 7 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
E-Book'ların yaygınlaşması ve cep telefonlarında bile e-book uygulamalarının yer alması çok güzel.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın Doğuş..

D4rkW0rm

Üye
süper adobe office bide bu iyi bir 3lü olcak :D

llakin1907

llakin1907

Üye
indirdim deneyeceğim çok teşekkürler emeğine sağlık...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yavaş yavaş 5800 ın eksiklikleri tamamlanıyor..

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
Hangi uzantıları açıyor bu pro ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilmiyorum deneme fırsatım olmadı..

llakin1907

llakin1907

Üye
olmadı bu da malesef :( .lit i açmıyor...
kesin bir bilgi olarak algılamayın belki ben yapamamışımdır deneyen olursa yazsın...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kendi sitesinde de hangi uzantıları desteklediği yazmıyor..

--------------- Ekleme ---------------

.pdb uzantılı kitapları destekliyormuş..

eysem

Üye
yav pdb leri görmüyor yardım edin lütfen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşım pdf leri görmez..onun için acrobat reader yükleyeceksin..

eysem

Üye
kardeş pdf demedim pdb dedim onu gormuyor

estami

Üye
Denedim çalışmıyor kitapların olduğu klasörleri görmüyor ( hafıza kartı veya telefon hafızasını) ve maalesef kendi ana ekranında takılıp kalıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonun modeli 5800 ise yapacak birşey yok..

estami

Üye
telefonun modeli 5800 ise yapacak birşey yok..

Maalesef öyle üstadım keşke bir çaresi ola değerli, üstadlardan birisi 5800xmde çalışacak bir kitap okuma programı eklese ne kadar iyi olurdu.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok maalesef..bu da pdb uzantıları destekliyormuş...

ilhankeles

Üye
teşekkürler

Üst Alt