ePSXe 2.0.14 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2614176

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ePSXe 2.0.14 Türkçe

Merhaba arkadaşlar,
Android tabanlı akıllı telefonunuzda PlayStation 1 (PS1) oyunlarını Türkçe yaptığım ePSXe TR'de nasıl oynayabileceğinizi göstereceğim.

ePSXe İLE PLAYSTATION OYUNLARINI ANDROID’DE OYNAYIN
Playstation 1 (PSX) oyunlarını Android tabanlı akıllı telefonunuzda oynamak için öncelikle ePSXe isimli emülatöre ihtiyacınız var. Bu emülatöre Google Play Store üzerinden ulaşarak satın alabilirsiniz (8.95 TL) veya aşağıda verdiğim linkten Türkçe versiyonu olan APK dosyasını indirebilir ve telefonunuza kurabilirsiniz.


ePSXe emülatörü, bios için ayriyeten bir dosya indirmenizi ister. Aşağıdaki zip dosyasını indirip zipten çıkarıp içindeki scph1001.bin adlı dosyayı epsxe/bios klasörüne atın, böylelikle ePSXe bios ekranına geçebilecektir.



ePSXe TR isimli emülatörü akıllı telefonunuza kurduktan sonra sırada PS1 oyunlarını bulmak var. Tüm PlayStation 1 (PS1) oyunlarını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. İndirdiğiniz oyunları sıkıştırılmış arşivden çıkarın ve telefonunuzda herhangi bir dizine atın.



Oyunları telefona attıktan sonra ePSXe TR uygulamasını çalıştırın. Uygulamayı çalıştırdığınızda otomatik tarama başlayacaktır ve oyunlar ekranda listelenecektir. Beğendiğiniz oyunu seçin ve çalıştırın. Hepsi bu kadar. Uygulama %95 Türkçe diğer yerleri İngilizcedir.

ePXSe için notlar:

-Oyunda aşırı yavaşlama var ve oynayamaz gibi iseniz bunun sebebi olarak ses gecikmesini "en düşük (deneysel)" yapmanız olma ihtimali yüksektir, bu ayarı en fazla "çok düşük" olarak seçin.

-Bazen ePSXe ayarlarda geri tuşuna basınca tutukluk yapıp geri gelmiyor, bunu açılabilir pencereli bir ayara dokunup geri tuşuna basarak çözebilirsiniz.







İyi Oyunlar....
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: veliahht01 ve Silinen Üye 2626675


turkuaz_16

turkuaz_16

Üye
Güzel uygulama
 
gonyalı

gonyalı

Üye
Link ölü
 


Üst Alt