Enteresan Olaylar Sırrı Hala Çözülememiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
Enteresan Olaylar Sırrı Hala Çözülememiş
10 Shanti Deva- Geçmiş Yaşamını Hatırlıyor


1930 yılında Hindistan’ın Delphi şehrinde yaşayan 4 yaşındaki Shanti Deva, anne ve babasına daha önce Hindistan’ın Mathura şehrinde yaşadığını söyledi. Daha önceki yaşamında 3 çocuk annesi olduğunu ve adının da Ludgi olduğunu söyleyip durunca küçük Shanti’nin ailesi bu olayı araştırmaya karar verdi. Kızın ailesi Muttra diye bir köye gitti ve orada daha önce Ludgi adında bir kadının yaşadığını öğrendi. Bunun üzerine ailesi küçük Shantiyi bu köye götürmeye karar verdi. 4 yaşındaki küçük kız köye gidince bir anda o köyün lehçesinde konuşmaya başladı ve çocuklarını ve kocasını hatırladığını söyledi. Eski yaşamı ile ilgili tam 24 kanıt sunarak eski yaşamını hatırladığını da bu şekilde ailesine kanıtlamış oldu.

9 Gizemli Cüce


2008 yılında yönetmen Jose Alvarez Arjantin’de bir film çekerken bu tüyler ürpertici cüceyi şanseseri görüntülemeyi başarır. Bu kouyla ilgili El Tribuno gazetesine şunu söyler: “Tam arkadaşlarla balık tutmaya gittiğimiz günden bahsederken biranda bir ses duyduk. Sanki biri taş atıyordu.Tam o anda çimlerin oynadığını gördük, önce onu köpek sandık. Sonradan bu tüyler ürpertici cüceyi görünce gerçekten de hepimiz çok korktuk”Bu cücenin nerden geldiği anlaşılamamış ama daha sonra orada yaşayan yerliler bu cüceden korkmayı bırakıp onunla şakalaşmaya bile başlamışlar.

8 Freddy Jackson’ın Hayaleti


Yukarıda gördüğünüz fotoğraf 1919 yılında çekilmiş ve Victor Goddard tarafından 1975 yılında bir gazetede yayınlanmış. Bu fotoğraftaki kişiler 1. Dünya savaşı sırasında görevli olan hava takımı. Buraya kadar garip birşey yok. Ancak fotoğraftaki 1 kişinin bu fotoğraf çekildiği zaman orada bulunmasının imkanı yok. Nedeni ise bu kişinin fotoğraf çekilmeden 2 gün önce uçağın pervanesine takılıp ölmüş olması. Evet arka tarafta soldan 4. kişi Freddy Jacskson’dan başkası değil. Bu fotoğraftaki diğer kişiler bu resmi görünce Freddy’i kolaylıkla tanımışlar ve gözlerine inanamamışlar. Anlaşılan Freddy bu grup fotoğrafında bulunmak istemişti. Ölmüş bile olsa!

7 Overtoun Köprüsü- İntihar Köprüsü


The Overtoun köprüsü İskoçya’nın Milton yakınlarında bulunan ve 1859 yılında inşaa edilen en büyük köprü. Bu köprüyü bu kadar ünlü yapan şey ise açıklanamayan olayların bu köprüde yaşanmış olması. Bu köprü köpeklerin buradan atlayıp intihar etmesi ile ünlenmiş. İlk olaylar 1950 ile 1960lı yıllarda bildirilmiş. İlk olay Koli (Lessie) cins köpeklerin biranda köprünün tepesinden 15 metre boşluğa atlamalarıyla gerçekleşmiş. Bazı olaylarda kurtulan köpekler de olmuş. Ancak bu köpekler daha sonra yeniden bu köprüye çıkarak intihar etmeye devam etmişler. Bu olayı daha da ilginç kılan bir diğer nokta ise oradan atlayarak intihar eden bütün köpeklerin hep aynı taraftan ve aynı açıyla atlamış olmaları. Bazıları bu köprünün perili olduğuna inanıyor. Ancak 1994 yılında bir adam kendi bebeğini bu köprüden atmış. Daha sonrada kendisi atlamış. Bu trajik olayın sebebi de mi Overtoun köprüsü yani? Bazı kişiler ise bu köprünün sırat köprüsü olduğunu düşünüyor. Bazıları geçiyor, bazıları düşüyor bazıları ise hiç uğramıyor bile…

6 James Worson- Ortadan Kaybolan Adam


3 Eylül 1873 tarihinde James Worson adındaki adam 30kmlik bir mesafeyi rekor kırmak için koşmaya karar vermiş, çünkü sürekli olarak ne kadar hızlı koştuğundan bahsedip duruyormuş ve artık zaman bunu kanıtlama zamanıymış. 2 arkadaşı Hammerson Burns ve Barham Wise’da onu arkadan atla takip ediyormuş. Yolun yarısına geldiğinde Worson’un ayağı takılmış ve bunun ardından arkadaşları çok garip bir çığlık duymuşlar. Onların daha sonra polise bildirdiklerine göre bu hayatlarında duydukları en korkunç çığlıkmış. Worson tökezleyip yere düşeceğine ortadan bir anda kaybolmuş. Daha sonra eğitimli köpekler bu alanda araştırma yapıp Worson’dan bir iz bulmaya çalışmış ama bu olaydan sonra Worson’u bir daha kimse görmemiş.


5 Şeytanın Ayakizleri


İngiltere’nin Devon kentinde 8 Aralık 1855 gecesi ve bunu takip eden 2 gece karın üzerinde insan ayak izine benzemeyen izler görülmüş. 6 cm genişliğinde, 20 cm uzunluğundaki bu ayak izleri160 km boyunca hep aynı şekilde görülebiliyormuş. Geceyarısından sabaha kadar bedeni görülmeyen bir ayakizi tüm Devon şehrini gezmiş ve ayak izlerini heryere bırakmış. Herkes bu ayak izlerinin sahibini merak etmiş ancak kimse ne olduğu belli olmayan bu şeyi görmeyi başaramamış. . Bazıları bu ayak izlerinin şeytana ait olduğuna inanılıyor.

4 Felicia Felix-Zombi


Vodoo inancına göre ölmüş bir kişi yeniden diriltilip zombi olarak hayatına devam edebilir. Felicia, 1907 yılında henüz 29 yaşındayken ölmüş. Ölümünden tam 3o yıl sonra köylüler Felicia’yı yollarda sersem bir şekilde ve yanında birkaç kişi ile birlikte yürürken gördüklerini söylemişler. Araştırılan bu olayda bunu gören insanlara çok güçlü lar verilerek halüsinasyon görmelerine neden olundu söylentilerinin peşine düşüldüyse de daha fazla bilgi vermeye istekli bireyler bulunamamış.

3 UFO


UFO ların gizemini daha çözen olmadı.Ama tarihte Ufo gördüğünü iddia eden birçok insana rastlanmıştır. 18 Ekim 1973 yılında Ordu kuvvetlerinde bulunan 4 pilot, Ohio yakınlarında bir UFO ile karşılaştıklarını iddia ederler. Bu olay UFO olayları arasında önemli bir yere sahiptir çünkü hem birden çok kişi tarafından görülmüş hem de tehlikeli bir karşılaşma olmuştur. Bildirilenlere göre uçaktaki dört pilot Ohio üzerinde uçarlarken bir anda kırmızı bir ışık görürler. Bu her nekadar bir uçağın kanatlarına benzese de uçaktan çok daha parlakmış. Bir süre sonra bu parlak ışık ordu kuvvetlerinin bulunduğu helikopterin yanında uçmaya başlar. Hemen alçalan helikopter bu şekilde çarpışmayı da engellemiş olur. Balona benzeyen ve bir otobüs büyüklüğünde olduğu varsayılan bu cisim, aşağıda bulunan insanlar tarafından da doğrulanır. Ancak olaya net bir açıklama getirelemez.

2 Hayalet Gemisi – Ourang Medan


Ourang Medan bir Hollanda kargo gemisiydi ve Endonezya sularında içerisinde bulunan mürettebatı ile birlikte suların derinliklerine gömüldü hem de arkasında açıklanamayan bir sürü sır bırakarak. Bu gemide tüm mürettebat, köpeklerde olmak üzere suratlarındaki korku dolu ifadelerle suların derinliklerinde bulundular. Neydi herkesi bu kadar korkutan şey? Bir çok insan onları UFO’nun ya da gökyüzünden gelen hayaletlerin öldürdüğünü düşünüyor. Ya da gemide kimyasal bir zehirlenme olmuş olabilir. Hatta bu gemi hiç var olmamış bile olabilir. Bunu hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz!

1 GEF- Konuşan Yaratık


1931 yılının Eylül ayında Yahudi bir aile James, Margaret ve kızları Voirrey(13) çiftliklerinden devamlı olarak kazı sesleri duymaya başlamışlar. İlk önce bu sesi bir farenin çıkardığını düşünmüşler. Ama daha sonra görünmeyen yaratık farklı sesler çıkarmaya başlamış. Bir bebek gibi ağlıyor , bir hayvan gibi tükürüyor ve bir köpek gibi havlıyormuş. Daha sonra bu yaratık konuşmaya karar vermiş ve kendini Gef olarak tannıtmış, o bir firavun faresiymiş. Söylediğine göre 1852 yılında Yeni Delphi’de dünyaya gelmiş. Küçük kız Voirrey’nin söylediğine göre ise Gef , küçük bir fareye benziyormuş. Ama bir fareden çok daha akıllıymış .Voirrey bu yaratığı yanına almış ama ne olduğu hiçbirzaman anlaşılamamış. 2005 yılında da ölmüş.
 


seyfipasa

seyfipasa

Üye
esfaneden ibaret çogu bence
 
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
olabilir...
 
msy2017

msy2017

Üye
çoğu özellikle de ilki uydurma reankarnasyon diye bir şey yok insanlar efsanevi şeyleri sevdiğinden uyduruyorlar işte.konu için teşekkürler.
 
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt