Engin'in kankası!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Engin'in kankası!


Sezon başında Kayserispor’dan 8 milyon Euro’yu aşan bir bonservis bedeliyle transfer edilen Nordin Amrabat, Lig TV’de yayınlanan Quiz programına katıldı. Oldukça içten ve eğlenceli cevaplar veren Faslı yıldızın, “En sevdiğin hakem?” sorusuna, “En sevdiğim hakem Türkiye’den, Engin Baytar’ın iyi arkadaşı (!) adını bilmiyorum ama. Geçen sene Şampiyonlar Ligi’nde yarı final yönetmişti. Türkiye’de iyi hakemler var ama bence en iyisi o (Cüneyt Çakır’dan bahsediyor)” yanıtını vermesi, izleyenleri kırdı geçirdi. Amrabat’ın diğer cevaplarından öne çıkanlar şöyle:

Unutamadığın maç?

- Fenerbahçe ile oynadığımız Süper Kupa maçıydı. Harika bir atmosfer vardı. O maçı kazandık ve bu benim Türkiye’de kazandığım ilk kupa oldu.

En etkilendiğin stat?

- Bizim stadımız. Türk Telekom Arena tribünleri her zaman dolu oluyor. Beni en çok etkileyen tarafı da maçların 5-10. dakikaları arasındaki destekleri.

İdolün?

- Futbolun içinden bir idolüm yok. Ancak her müslüman gibi benim de idolüm Hz. Muhammed. Biz müslümanlar onun gibi olmak ve cennete gitmek istiyoruz.

En sevdiğin film?

- Bir gangster filmi. Scarface. Tony Montana’yı çok seviyorum.

En sevdiğin aktör?

- Siyahi aktörleri çok severim. Eddy Murphy, Martin Lawrence, Chris Tucker çok iyi oyuncular.

Futbolcu olmasaydın ne olurdun?

- Hukuk veya ekonomi okurdum, ama 21 yaşında okulu bıraktım ve futbolcu oldum. Futbolcu olmaktan çok memnunum. Sonuçta Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynuyorum.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt