Engelli öğrencilerin halk oyunu ilgi gördü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Engelli öğrencilerin halk oyunu ilgi gördü
İstanbul Valiliği'nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleştirildi. İşitme engelli öğrencilerin halk oyunu gösterisi büyük ilgi gördü.

Kutlama programına İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun yanı sıra, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ile aralarında öğrencilerin de bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Vali Mutlu, "Cumhuriyet rejimi en uygun rejimdir. Demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti gereklerini hiçbir zaman göz ardı etmeyeceğiz. Cumhuriyette gençlik de önemli. Cumhuriyetin en büyük güvencesi gençliktir. Biz, aziz vatanın ilkeleri doğrultusunda cumhuriyeti daha ileriye taşımak zorundayız" dedi.

Daha sonra öğrenciler şiir dinletisi ve halk oyunları gösterisi sunarken, resim, kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Programda en büyük ilgiyi, işitme engelli öğrencilerin sunduğu halk oyunu gösterisi gördü. Katılımcılar, gösteri sonunda öğrencileri ayakta alkışladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

mürteza16
Cevap
4
Görüntüleme
411
mürteza16
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
476
doctorrr


Üst Alt