'En Süper'i Galatasaray

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
    Konu Sahibi
'En Süper'i Galatasaray
Turkcell Süper Lig şampiyonu ile Fortis Türkiye Kupası şampiyonunu karşı karşıya getiren ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen Süper Kupa'nın sahibi, Kayserispor'u Kewell ve Nonda'nın golleriyle 2-1 yenen Galatasaray oldu. Kayserispor'un tek golü Mehmet Topuz'dan geldi.

Almanya'da, Duisburg MSW Arena Stadı'nda oynanan ve Galatasaray ve Kayserispor'un kupayı müzelerine götürebilmek için mücadele ettiği karşılaşmanın ilk yarısında baskılı başlayan ve etkiliolan takım Kayserispor olurken, pozisyon zenginliği açısından vasat mücadelenin en etkili atağını Kayserispor geliştirdi. 34. dakikada Puroviç'in kafa vuruşunda top direkten döndü.
Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan Galatasaray olurken gol de Galatasaray'dan geldi. 66. Dakikada Barış'ın yerine oyuna giren Kewell, Hasan Şaş'ın Kayserispor ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükseldi ve oyuna girdiği dakikada golünü atarak takımını öne geçirdi.

Bu golün 7 dakika sonrasında bu kez sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Nonda fırsatçılığını konuşturdu ve ceza sahasında buluştuğu topu Souleymanou'nun yanından ağlarla buluşturarak farkı ikiye çıkardı.

Karşılaşmanın 89. Dakikasında Kayserispor'un kazandığı serbest atıştan gelen topla Galatasaray defansının arkasında buluşan Mehmet topuz'un vuruşu ağlarla buluştu ve bu gol karşılaşmanın skorunu ilan etti. 2-1

Galatasaray bu skorla bu yıl 3. kez düzenlenen Süper Kupa'nın sahibi oldu.

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
ilk yarıdaki kötü performansın ardından ikinci yarıya iyi başladık ve golleri bulduk dalgınlıkla bir gol yedik ama kupayı kaldırdık...kewell ve hasan şüphesiz maçın yıldızlarıydı..

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Galatasarayı tebrik ediyorum...

Fakat galatasaray hiç iyi top oynamıyor..Umarım düzelirler..Ben maçtan zevk almadım..;)

iyi forumLar

kurt bey

kurt bey

Üye
il yarı nerdeyse uyuyucaktım. İlk kez bir Galatasaray maçında uyku moduna geçtim neyseki 2. yarı Gerçek galatasaray sahaya döndü. Sezon öncesi çok güzel oldu bu galibiyet ve kupa. :oke: Tebrikler Galatasarayım.

Salihyet

Salihyet

Üye
bizim digi kumandası meyve suyunun içine düştüğü için kanalı değiştiremedim, ve felç geçirmek üzereyken biraz hareketlendi maç :)

arslansem

arslansem

Üye
Harrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry Keweeeeeeeeeeeeeeeeeeeel :ehe
Çok hareketsiz geçen maça yeni transfer damgayı vurdu :) İyiler arasına eklendi.Hakan Balta Servet Arda Nonda ve Kewell hazırlar listesinde ilk sıralarda :oke: haydi bakalım

qurbuz

qurbuz

Üye
galatasaray biraz daha dikkatli olmalı topa basan topla iyi oynuyan ve uzun süre topu kaybetmeden oynamalı top rakibe geçtiğinde defans biraz daha geriye gelmeli ileride nonda lincoln barış hasan kewel daha baskılı oynamalı sık sık ieridekiler defansa yardıma gelmeli defans çok daha dikkat lazım çünkü bunu gördük golü defans arkasına atılan topla yadik defans ileri çıkmadan oynamalı conerlerde servet meira veya topal ileriye gitmeli

isinbayeva

isinbayeva

Üye
sadece bu ve şampiyonlar ligi eksikti bi tanesini daha müzemize götürdük sıra diğerinde zor ama bizde kolay bir takım değiliz biz zoru severiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...