En Kritik Zafer

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
En Kritik Zafer
İlk yarıda çok kontrollü ve dengeli bir maç izledik. Beşiktaş topa daha fazla sahip olmasına rağmen üretkenlik sağlayamadı. İlk kez 11'de maça başlayan Eneramo güçlü fiziği ile rakip savunmayı en çok zorlayan isim oldu. Orta alanda da Necip iyi bir futbol sergiledi.

Eskişehirspor'un alanları iyi kapatan savunması karşısında 'beceri dolu' işleri yapması beklenen Gökhan Töre ve Fernandes'ten ses çıkmayınca Beşiktaş'ın net pozisyonlara girememesi doğaldı.

Ertuğrul Sağlam, Antalyaspor-Beşiktaş maçındaki tuzağı kurmak isteyen bir düşünce ile oynattı takımını. Beşiktaş ise bu tuzağa düşmedi.

2. yarıda dengeli ancak hücum üstünlüğünü tamamen elinde tutmaya devam eden Beşiktaş maçın son 10 dakikası hariç Eskişehir'i ceza sahasına bile sokmadı.

Olcay ve Gökhan Töre takım savunmasına disiplinli oyunlarıyla katkı sağlarken hücumda üretken olamadılar. Genel anlamda kötü bir maç çıkartan Fernandes ise golde yıldız oyuncu olduğunu gösterdi ve Ömer'e harika bir asist yaptı.

1-0'A kadar iyi oynayan Veli ve Necip ise 1-0'dan sonra panik bir futbol sergilediler.

2.14 PUAN ORTALAMASI

Beşiktaş içlerinde Trabzon, G.Saray ve Bursa-Eskişehir deplasmanlarının olduğu 7 haftalık periyodu -eksiklerine rağmen 15 puanla kapatarak çok kritik dönemeci aştı. 2.14 puan ortalaması ile bu periyodu geçmek hedef çizgisinde ilerlemek anlamına geliyor. Bu ortalamayı 34 maça taşırsanız 73 puana tekabül eder ki şampiyonluk çizgisidir.

Eskişehirspor ise yediği gole kadar hücümda hiç üretkenlik ve akıcılık sağlayamayan defansif bir oyun sergiledi. Erkan ve Necati'nin kendi kalitelerinin çok altında kalması ev sahibi ekibin hücum performansını olumsuz etkiledi.

Güntekin Onay / Vatan
 

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
350
jojo_va
phasan
Cevap
2
Görüntüleme
490
phasan
phasan
Cevap
6
Görüntüleme
556
gutihaz1
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
424
scarface006


Üst Alt