en iyisini yapacaz..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
    Konu Sahibi
en iyisini yapacaz..
"En iyisini yapacağız"
Aziz Yıldırım ihtiyaca göre transfer yapılacağını belirterek, "Bu isim dünya yıldızı da hiçkimsenin tanımadığı biri de olabilir"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transfer için sabırsızlanan taraftarın yüreğine su serpecek açıklamalarda bulundu. Camianın sabırlı olması gerektiğini vurgulayan Başkan, "İhtiyaçlarımız belli. Görüştüğümüz bazı futbolcular var. Alacağımız oyuncu dünya yıldızı da olabilir, hiçkimsenin tanımadığı biri de. Önümüzde zaman var. Kimse endişeye kapılmasın. Her zaman olduğu gibi en iyi transferi yapacağız" diye konuştu.

Sadece Recep gidebilir

Rüştü konusunda aceleci davranmayacaklarını dile getiren Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: "Eğer Rüştü takımda kalırsa, Recep'i sürekli olarak oynayabileceği bir takıma vermek istiyoruz. Başka da bir futbolcumuz bile gitmeyecek. Üç kulvarda şampiyonluk hedefliyoruz, bu nedenle geniş bir kadroya ihtiyacımız var. Emre ile ilgilenmediğimizi daha önce duyurmuştuk. Başka bir kulüple önprotol imzalayan bir futbolcuda ısrar etmeyiz."

Simons'a PSV kancası

Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı Belçikalı Tim Simmons için PSV Eindhoven takımı devreye girdi. Belçika'nın Brugge takımında forma giyen Simmons'la dün bir görüşme yapan Hollanda Kulübü yetkilileri, yetenekli oyuncuyu renklerine katmak için çaba sarfediyor. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren Simons'un bir kaç gün içinde kesin kararını vermesi bekleniyor.
 


Quattro

Quattro

Üye
Bekleyip görelim ama zamanda daralıyor bu arada :ah:
 

schweppes

Üye
ben ümitsizliğe kapılmaya başladım valla
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt