En iyi teklif Fener'den

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
En iyi teklif Fener'den
Bursalı Sercan için 3 büyük kulüp arasında yaşanan transfer savaşında 5.5 milyon Euro ve Ali Bilgin'i öneren Fenerbahçe öne geçti.

Camiaya 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü veren ve bu doğrultuda Santos, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Bilica, Bekir, Özer Hurmacı’nın transferini gerçekleştiren Başkan Aziz Yıldırım’ın en büyük hayallerinden biri, Bursaspor’un genç yıldızı Sercan Yıldırım’ı almaktı. Geçen sezonun ortalarından beri bu transferi bitirmeye çalışan Yıldırım’a son günlerde iki rakip daha çıktı; Galatasaray ve Beşiktaş. 3 büyük kulüp de, genç yıldızı kadrosuna katabilmek için Bursaspor’un kapısını çalarken, en iyi teklifin Fenerbahçe’den geldiği belirlendi. Sarı-Lacivertliler, Bursaspor’a 5.5 milyon Euro’nun yanısıra bir futbolcu önerdi. Bu futbolcunun Ali Bilgin olduğu, Yeşil-Beyazlılar’ın ise ısrarla Vederson’u istediği öğrenildi.
‘Bursa peşin para istiyor’
Fenerbahçe’yi transferde öne çıkaran hamlenin, ekonomik sıkıntı içinde bulunan Bursaspor’un takasa sıcak bakmaması ve yıldız oyuncuyu astronomik bir teklifle satmayı düşünmesi. Nitekim teknik direktör Ertuğrul Sağlam, “Sercan’ı bırakmaya niyetimiz yok. Ancak astronomik bir teklif yapılırsa, Bursaspor’un menfatleri düşünülecektir” diyerek, transfere yeşil ışık yaktı. Fenerbahçe’nin gelişmeleri izleyip, son bir hamle yapması bekleniyor.
Hakan CAN
Baba Yıldırım: Bursa’da mutluyuz
Sercan’ın babası Kenan Yıldırım, FANATİK Gazetesi’ne konuştu. İşte Baba Yıldırım’ın açıklamaları: “Hiç bir kulüp yöneticisiyle yemek yemedim. Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel ile telefonda 2.5 ay önce konuştuk. Kendisi, ‘Kulüple anlaşırsak oğlunuz bizde oynamak ister mi?’ diye sordu. Biz de ‘kararı Bursaspor verecek’ dedik. Ayrıca oğlum 18 yaşını doldurduğunda biz haçtayken, FİFA meneceri olmayan bir arkadaş Sercan’dan yetki belgesi almış. Biz, kendisinin sözleşmesini 2 ay önce noterden feshettik ve tebligatı gönderdik. Bundan sonra oğlumla ilgili bir açıklama yapılırsa yasal haklarımızı kullanacağız. Oğlumuzun menacerlik yetkisini Mehmet Topuz’un transferini bitiren ve Bursaspor kulübünün de satış yetkisi verdiği Metin Korkmaz’a verdik. Bursa’da mutluyuz. Sözleşmemizi 2012’ye uzattık.”
KAYNAK:Fanatik
 
  • Beğen
Tepkiler: krugersavaşı


krugersavaşı

Üye
Alsak bu oyuncuyu yahu.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Sercan böyle röpartajlar ile fiyat yükseltmek istiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
453
Haydar
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
362
DiaBLoS


Üst Alt