En iyi karakter??

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
En iyi karakter??
Metin 2 de en iyi karakter hangisi

bence şaman.

hikmet366

hikmet366

Üye
şaman sonra sura

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
ninja

badmus

badmus

Üye
Sura akar :halay2:

hikmet366

hikmet366

Üye
pvp severde bir ninja yaparım usta 1-1 lik itemler ister sura işter şaman fark yapmıyor :D ben ninja oynuyordum şaman lık 1-1 lik itemleri takıyordum zehirli oku bir atıyordum 25 k sonra kendilinden yere yatıyordu şaman :D pvp severrin adı tibetmt2

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
iteme bağlı bir durum bence :-)

marist

marist

Üye
En iyi şaman ama en iyi dövüşen ninja :D

Heroata

Heroata

Üye
Şaman pvplerde super. 120 Lv saman geldi mavi bayragi batirdi :D marketler ful oldu. Saman guclenince fena

hikmet366

hikmet366

Üye
Şaman pvplerde super. 120 Lv saman geldi mavi bayragi batirdi :D marketler ful oldu. Saman guclenince fena

şöyle pvplerden hoşlanmiyorum mavi mayrak basmak sarı bayrak basmak bu ne ya böyle oyun mu oynanılır

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
İyileştirme şaman. Şahsen sorun olursa söylerim, Malazgirtte oynuyorum.

turan61_425

Üye
arkadaşlar herkese selamlar. Benim konu hakkında bayağı bir bilgim var.
Bakın karabüyü suralar oyunun her levelinde wsde güçlüdürler. Korkulu rüyaları bedenseller ve büyülü silahlardır. şaman ver ninjalarda alabilir ancak genelde daha iyidir.
Ancak ben büyülü silah taraftarıyım. Karabüyüleri yenmek için büyü savunması dizin. %20lik bir yeşil şebnem çok önemli.
Bakın %20 70 lvl zırhında var. 15 kask, 15 bileziğe gelmeli. Bir de aslanağzı kalkan varsa süper :) %90 savunma oluyor, 15klık küre size 1,5 k atıyor. Bir de büyü çözme ile koruma gidiyor ve ves sizin oluyor

- - - Eklendi - - -

şöyle pvplerden hoşlanmiyorum mavi mayrak basmak sarı bayrak basmak bu ne ya böyle oyun mu oynanılır

katılıyorum size.

bellenfc

bellenfc

Üye
iş itemde biter

Takipçi Satın Al

Üst Alt