En Güzel Kişiye Özel Hediyeler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asisedef06

Üye
    Konu Sahibi
En Güzel Kişiye Özel Hediyeler
Aşk Tapusu - Kalbimin Tapu Senedi


Aşk Cumhuriyetindeki kalbinizin tapusunu sevgilinize verin

Sevgilinize aşkınızı göstermenin en iyi yolu karşınızda! Ona Aşk Cumhuriyetindeki kalbinizin Aşk Tapusu nu verin! Kalbimin Tapu Senedinin üzerindeki yazıları istediğiniz şekilde değiştirebilir böylelikle de sevgilinize ya da eşinize en değerli tapuyu verebilirsiniz.

iPhone 4 Doodle Case - Yeteneğini Göster iPhone 4 Kapağı


Özel kalemi ile istediğiniz şekli üzerine çizebileceğiniz İphone kapağı

Kişiliğinizi ve yaratıcılığınızı İphone 4 kapaklarınıza taşıyoruz. Yeteneğini Göster İphone 4 Kapağı’nın üzerine istediğiniz şekilleri çizmek artık çok kolay. İphone 4 Doodle Case ile en yaratıcı siz olacaksınız!

Mükemmel Eş Sertifikası


Eşinizin ismine özel olarak hazırlanmış en mükemmel eş sertifikası

Başınızın tacı eşlerinize verilebilecek en özel hediye Mükemmel Eş Sertifikası işte karşınızda. Eşinizin adına özel olarak hazırlatacağınız Mükemmel Eş Sertifikası ile kalpleri yeniden fethedeceksiniz.

Galatasaray Taraftar Sertifikası


Üzerine istediğiniz yazıyı yazdırabileceğiniz Galatasaray Sertifikası

Aslanlar gibi Galatasaray taraftarına Galatasaray Taraftar Sertifikası yakışır! Yılın en iyi Galatasaray taraftarına bağlılıkları için tebriklerinizi sunmak Galatasaray Taraftar Sertifikası ile çok zevkli olacak.

Fenerbahçe Taraftar Sertifikası


Üzerine istediğiniz yazıyı yazdırabileceğiniz Fenerbahçe Sertifikası

Fenerbahçe aşkıyla yanıp tutuşan fanatik taraftarlara takımlarına olan bağlılıkları için verilebilecek harika bir hediye arıyorsanız Fenerbahçe Taraftar Sertifikasını sakın kaçırmayın.

Beşiktaş Taraftar Sertifikası


Üzerine istediğiniz yazıyı yazdırabileceğiniz Beşiktaş Sertifikası

Damarlarından siyah beyaz kan akan fanatik Beşiktaşlılar Beşiktaş Taraftar Sertifikası’nı hakediyor! Yılın en fanatik Beşiktaşlısına takımına olan sevgisi için tebriklerinizi sunmak Beşiktaş Taraftar Sertifikası ile çok zevkli olacak.

Trabzonspor Taraftar Sertifikası


Üzerine istediğiniz yazıyı yazdırabileceğiniz Trabzonspor Sertifikası

Fanatik Trabzonsporlulara destekleri için en güzel teşekkür etme yolu Trabzonspor Taraftar Sertifikası vermekten geçer. Trabzonspor Taraftar Sertifikası ile yılın en iyi taraftarına en özel hediyeyi verin, sevdiklerinizi mutlu edin.

Peel N Stick - Soy ve Yapıştır Kartpostal


Kendi kartpostalınızı kendiniz soyup yapıştırarak yapın

Sevdiklerinize özel bir hediye almak ancak kendi ellerinizle hazırladığınız onlara özel bir hediye ile mümkündür. Peel N Stick Soy Ve Yapıştır Kartpostal ile sevdikleriniz için onlara özel anılar ve resimlerle dolu kendi kartpostalınızı hazırlayıp göndermeniz artık mümkün.

Babalık Sertifikası - Dünyanın En İyi Babası Sertifikası


Babanıza Dünyanın En İyi Babası sertifikasını verin

Sizi hayatı boyunca koruyup kollayan, her zaman yardıma koşan, tüm nazını çeken babanız sizce de dünyanın en iyi babası olmaya hak kazanmadı mı? Babalık Sertifikası ile dünyanın en iyi, en fedakar, en sevecen, en yol gösterici, en mükemmel babası olarak babanıza dünyanın en iyi babası sertifikasını verin.

Yazısız Canım Annem ve Aşk Dolu Kavanozları


İçinde 365 tane yazılması için boş not kağıdı bulunan kavanoz

Anneme, sevgilime, eşime ya da can dostuma içinde 365 tane yani yılın her gününe özel not bulunan kavanoz vermek istiyorum ama yazılarını ben yazmak istiyorum diyorsanız Yazısız Canım Annem ve Aşk Dolu Kavanozlar tam size göre! 365 boş not kağıdına istediğiniz notu kendiniz yazın sevdiklerinizi çok mutlu edin!

Kişiye Özel Yazılı Ödül Kupası


Kendi yazınızı yazdırabileceğiniz ödül kupası

Eğer bir ödül kupam olsun, üstüne de kendi istediğim yazı yazılsın istiyorsanız Kişiye Özel Yazılı Ödül Kupası tam sizin için! İster annenizin adını, ister sevgilinizin isminin baş harfleri ile onu çok sevdiğinizi isterseniz de patronunuzun adını ve lakabını yazdırın, herkesi çok özel hissettirin.

Oscar Ödülü - Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy


Oscarın üzerine istediğiniz yazıyı yazdırarak verin

Tüm sevdiklerinize üzerinde kendi istediğiniz kelimeleri yazdırarak onlara özel Oscar verebilceksiniz! İsterseniz Oscarı hediye vereceğiniz kişinin adını yazdırın isterseniz iltifatınızı yazdırın, ne yazacağınız tamamen sizin elinizde! Sevdiğiniz Oscarını alırken Hollywood yıldızlarının bile kendine özgü Oscarları olmadığını görüp çok mutlu olacak!

The Digital Age - Dijital Rakamlı Mumlar


Her yeni yaşınızda daha fazla mum almak zorunda kalmayın!

Hep aynı mumlar, hep aynı pasta mı diyorsunuz? Her sene doğum günü pastanızın üzerine yeni yaşınızı gösteren sayıda mum bulmakta zorlanıyor musunuz? 1'den 99'a kadar bütün yaşları yazabileceğiniz bu mum seti ile en sade pastalar bile çok ilginç hale dönüşecek!

Alphabet Ice - Alfabe Buzlar


A’dan Z’ye buz

Bazen bir şeyi söylemektense onu yazmak çok daha etkilidir. Hele ki iyi bir içeceğin içinde bunu yazmaktan iyisi olamaz. Yaratıcı bir şekilde kendinizi ifade etmek istiyorsanız Alphabet Ice’lar tam size göre!Şok İndirim! Alphabet Ice - Alfabe Buzlar 64,9 TL yerine sadece 34,90 TL! Önemli Not: İndirimli kategorisindeki indirimli ürünler stoklarla sınırlı olup, bu indirimli ürünlerin stokları bittikten sonra satıştan kaldırılacaktır ve bu ürünler tekrar satışa çıkmayacaktır.

Paper Watch - Kağıt Saat


Kendi saatini nasıl istersen öyle dizayn et

Paper Watch yırtılmaya dayanıklı kağıt benzeri özel bir maddeden üretilmiş içinde dijital saati olan, istediğiniz renkte kalemle çizilip boyanan ve karalanan çok özel bir saat!

DIY Clock - Kendi Saatin


Kendi duvar saatini kendin yap

Kim demiş saati söylemek sıkıcı diye? Duvarınızda kendi saatinizi tasarlayınca işin seyri değişecek ve artık saati söylemek keyifli bir hal alacak. Duvar saatinizi kendi zevkinize göre yapmanın zevkini yaşayın!

DIY Funky Straws - Kendin Yap Pipetleri


İçeceklerinizi kendi yaptığınız muazzam pipet ile için!

İçeceğinizi hazırlarken yaratıcı yönünüzü açığa çıkartın. İster enfes bir kokteyl, ister sadece bir bardak su olsun, bu muhteşem Kendin Yap (KY) Pipetleri sayesinde içeceğinizi zerafetle yudumlarsınız. İçkinizi sonsuz adette dolanan, dönen, ayrılan ve eğilen hatlar oluşturarak hazırlayabilir ve onu basit bir içecekten gökdelende kendini kaybetmiş bir tesisatçının döşediği borulara çevirebilirsiniz.

KENDİ CÜZDANIM


Kendi cüzdanını kendin tasarla

Özel tasarımlı, suya ve yırtılmaya karşı dayanıklı, geri dönüşebilen stil sahibi cüzdanlar şimdi de size kendi tasarımınızı yapma imkanı veriyor. Tükenmez kalem, fosforlu kalem, renkli marker, boya kalemleri ve diğer mürekkepli kalemler artık sizin kendi cüzdan tasarımınız için ele alacaksınız. Bununla da bitmiyor: Kendi cüzdanınızı yaparken şablonları, çıkartmaları, kaşeleri de kullanabilirisiniz...

MAGNET YAP


Kendi magnetini kendin yap!

Hâlâ hazır buzdolabı magnetlerinden sıkılmadınız mı? Onlar artık çok sıradan. Size kişiye özel buzdolabı magneti yapma şansı veriyoruz. Yanlış okumadınız! Çok orijinal, kolay, hızlı ve eğlenceli… 30 saniyenizi almayacak ve istediğiniz resmi buzdolabı magneti haline getirebileceksiniz.

HAYAT HİKAYEM


Siz de hayat hikayenizi yayınlayın

Tüm yaşamınızın günlüğü, bir yaşam dolusu anılar; hem de tam 100 yıl için tasarlanmış. Herkes 100 yıl yaşamak ister mi? Bilmiyoruz ama herkese sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz. “Hayat Hikayem”, hiç unutmayı istemediğiniz özel anları hatırlamanıza yardım edecek. Sevdikleriniz, aşklarınız, aileniz, arkadaşlarınız, seyahatleriniz ve yaşadığınız yerler… hepsi bir cilt Hayat Hikayem’de. Başarılarınız, aldığınız ödüller, yetenekleriniz… Sevdiğiniz kitaplar, müzikler, filmler, kişiler… ayrıca özel mektuplar ve kartlar… Hayattaki arzularınız ve bir kez olsun gerçekleştirmek istediğiniz hayalleriniz… hepsini kaydedebilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt