En az Fenerbahçe kadar şansımız var!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En az Fenerbahçe kadar şansımız var!
Trabzonspor'un iki Brezilyalısı şampiyonluk yolunda en az Fenerbahçe kadar şanslarının olduğnu söylediler.



Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncuları şampiyonluk yarışından son günlerde yaşananlara dek çok konuda açıklamalar yaptılar. Trabzon'a alışabildin mi sorusuna Alanzinho, "Yaklaşık 2 seneyi geride bıraktım. Daha önce oynadığım ülkelerden farklı bir yer. Kendine özgü gelenek ve adetleri var. Burada olumlu bir hayat oluşturdum. Çok da güzel ilişkiler kurdum" şeklinde cevap verdi.
Jaja ise Trabzon'daki yaşamla ilgili olarak, "Buraya ilk geldiğimde takım arkadaşlarım tarafından çok güzel ve sıcak karşılandım. Hızla gruba katıldım. Alanzinho'da burada bana daima destek oldu uyum sürecim kısa sürede gerçekleşti" dedi.
ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ RAKİBİMİZ KADAR VAR
Şampiyonluk şanslarını da değerlendiren ikiliden Alanzinho, "Ligin ilk yarısında çok iyi bir performans yakaladık ve çok büyük avantaj yakaladık. Ama son haftada bu şansımızı yitirdik. Buna karşın en az rakibimiz kadar şampiyonluk yolunda şansımız var" ifadelerini kullandı.
Liderliği Fenerbahçe'ye kaptırırken nerede hata yaptınız sorusuna Jaja şu cevabı verdi, "Burada illaki hata veya sorumluluğü yükleyecek bir durum yok. Futbol bir hatalar oyunu. Biz de bu avantajı mutlaka korumak isterdik. Daha 4 maç daha var ve bu periyotta en az rakibimiz kadar şansımız var."
Fenerbahçe nerede puan kaybeder sorusuna Alanzinho, "Futbol oyununda bu tip yarışma biri kaçar diğeri onu yakalamaya çalışır. Bazen de tersi olur. Daha 2 hafta öncesine kadar biz avantajlıydık ama geçen hafta onlar yakaladılar. Bir takım geri dönüşler gerek. Onlar son maçta 3-1 geri düştüler, ancak son 30 dakikada her şey tersine döndü. Çok güzel bir örnek. Bunun için biz de böyle bir dönüşe inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
TARAFTARLARIN BEKLENTİLERİNE KARŞILIK VERECEĞİZ






















Önceki bazı kritik maçlarda sahneye çıktığının ve son maçlardaki performansının eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine Jaja, "Başından beri aynı ciddiyetle çalışıyorum. Bir karar dönemindeyiz ve daha 4 hafta daha var. Bunlara karşın her oyuncu belirli dönemlerde iniş çıkışlar yaşar. Benim amacım bu beklentileri boşa çıkarmayacak performans göstermek. Burak'la bunun için çok çalışıyoruz. Taraftarların beklentilerine karşılık vereceğiz. Taraftarların Jaja'dan beklentilerinin fazla olduğu ancak ondan bunun karşılığını alamadıklarını söylediklerinin hatırlatılması üzerine "Şimdiye kadar taraftarların beklentilerine karşılık verdiğimi düşünüyorum. Ama taraftar psikolojisidir. 10 maç çok iyi oynarsınız beklentilerini karşılarsını. Ancak sonraki 2 maç kötü oynarsanız üzülürler. Bizim taraftarlar da öyle ben de yeniden onların beklentilerine karşılık vereceğim" ifadelerini kullandı.
SUÇLU OLARAK HAKEM GÖSTERİLİR
"Gittiği ülkelerde bu kadar fazla hakem konuşuldu mu?" sorusuna Alanzinho, "Nereye giderseniz gidin, işler yolunda giderken kimse hakemlerden veya başka işlerden şikayet etmez. Ancak işler kötü gittiğinde sorumluluğu yıkacak insan ararlar. Çoğu zaman da günah keçisi olanlar hakemler oluyor. Bu hangi ülkeye giderseniz gidin, böyledir" cevabını verdi.
FENERBAHÇE'DEKİ BREZİLYALILARA "ARTIK KAYBEDİN" DİYORUM
Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı vatandaşlarının şampiyonluk yarışındaki düşüncelerinin sorulması üzerine Jaja şu ifadeleri kullandı: "Artık yeni bir dönemece girdik. Onlarla profesyonellik dahilinde konuşuyoruz. Ben onlara artık bir an evvel kaybedin diyorum, onlar da bana aynı şekilde takılıyorlar. Bunun ötesine geçmiyor konuşmalarımız"
ÖZEL HAYATIMA SAYGI GÖSTERİLSİN






Jaja, Bilica ile basına yansıyan görüntüleriyle ilgili konuşurken "Bir izin günüydü ve arkadaşlarımla birlikte eğlenmek için dışarı çıkmıştım. Bir takım tatsız görüntüler ortaya çıktı. Bu görüntülerden mutlu değilim. Ama ne zaman çalışmak, ne zaman eğlenmek gerektiğini biliyorum. Bunların farkında olacak kadar profesyonelim. Ama benim de bir özel hayatım var. Bu özel hayatımı ihlal etmeden bana da saygı duyulmasını istiyorum" ifadelerini kullandı. Şampiyonluk son maçta gelirse ne düşünürsünüz sorusuna Alanzinho, "Geçen sezon kupayı kazandığımızda bunu düşünmüştüm. Buraya geldiğimizde hayat durmuştu. Senelerden beri şampiyonluğu bekleyen insanlar, bu şampiyonluk geldiğinde inanılmaz tepki gösterirler. Türkiye'nin her tarafında taraftarı olan bir takımız ve bu sevinç inanılmaz gerçekleşebilir" cevabını verdi.
ŞAMPİYONLUK GELECEK
Jaja, Trabzonspor'un bunca sene şampiyon olamamasının nedenini ise "Burada saha içerisinde ve saha dışında gerçekten iyi niyetli insanlar sizi en iyi şekilde desteklemeye çalışıyor. Saha içerisinde biz saha dışında da yönetim ve taraftar en iyi şekilde mücadele veriyor. Bazı şeylerin eksik olduğuna da inanmıyorum. Bütün parçalar tamamlanmış durumda. 4 hafta sonunda mutlu sona ulaşabileceğimize inanıyorum" ifadeleriyle değerlendirdi.
BREZİLYA'DA TRABZONSPOR İSİMLİ TAKIM KURDULAR
Bize her yer Trabzon sloganının hatırlatılması üzerine Jaja, "Brezilya'da tanıdığım birisi vardı. O ve arkadaşları Trabzonspor adı altında bir takım kurmuşlar. Her hafta bizim maçlarımızın olduğu gün bir araya gelip maçlarımızı izliyorlar. Brezilya'da da bir Trabzon var" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt