Haber EMUI 8.1 Güncellemesi Huawei P20 İle Beraber Gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
EMUI 8.1 Güncellemesi Huawei P20 İle Beraber Gelebilir
Huawei tarafından geliştirilen özel EMUI arayüzünün en yeni sürümü EMUI 8.1 güncellemesi Huawei P20 amiral gemisi ile beraber tanıtılabilir.


Huawei P20'nin İspanya'da düzenlenecek olan MWC 2018 etkinliğinde olmayacağını biliyoruz. Fakat Çinli üreticinin 27 Mart'ta P20 Plus ve P20 Lite modellerinin yanında P20'nin tanıtılacağı bir etkinlik planladığını da biliyoruz.

https://www.maxicep.com/huawei-p20-versiyonlari-ve-renk-secenekleri-dogrulandi
Huawei P20 Versiyonları ve Renk Seçenekleri Doğrulandı
Kısa bir süre önce, sırasıyla kod adı Emily ve Charlotte olan Huawei P20 ve Huawei P20 Plus'ın sırasıyla seramik siyah ve alacakaranlık renk seçenekleri ile satışa sunulacağı ortaya çıkmıştı. Öte yandan, Anne kod adına sahip olan P20 Lite modeli de, midnight black, klein blue ve sakura pink gibi farklı ve değişik renk seçenekleri ile satışa sunulacak.

Huawei P20 ve P20 Plus'ın yeni Kirin 970 işlemcisi ile güçlendirileceğini biliyoruz ancak telefonların diğer donanım özellikleri ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ünlü geliştiricilere göre P20, Android 8.1 Oreoişletim sistemi ile beraber kutudan çıkarılacak. İşletim sistemindeki bir diğer fark ise Mate 10 ve Mate 10 Pro modellerindeki gibi mevcut EMUI 8.0 arayüzü yerine yeni EMUI 8.1 arayüzü cihazlarda bulunacak.



Huwei piyasaya Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile ilk cihaz sunan firmalardan bir tanesiydi. Son zamanlarda güncelleme desteği ile adından sıkça söz ettiren şirket kullanıcılarını bu yönden memnun bırakmayı amaçlıyor.

Geliştiricilerin raporlarına göre Android 8.1 Oreo EMUI 8.1 arayüzüne sahip olacak olan yeni P20 serisi cihazlar gelişmiş yapay zeka yani Al yeteneklerine de sahip olacaklar. Bu raporda genellikle standart Huawei P20 modelinden bahsedilse de P20 Plus ve P20 Lite modellerinin de aynı yazılım özelliklerine sahip olmasını bekliyoruz.
EMUI 8.1 Güncellemesi Huawei P20 İle Beraber Gelebilir
 


Üst Alt