Emsisoft Antimalware Son Sürüm %50 indirim kampanyası + 2 yazılım daha ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

bluviaggiatore

bluviaggiatore

Üye
    Konu Sahibi
Emsisoft Antimalware Son Sürüm %50 indirim kampanyası + 2 yazılım daha ücretsiz
Emsisoft Anti-Malware, bir virüsten koruma ve kötü niyetli yazılımları temizleme aracıdır. Zararlılara karşı bilgisayarınız geniş kapsamlı olarak koruyan bu yazılım bilgisayarınızı; virüslere, truva atlarına, casus yazılımlara, reklam yazılımlarına, solucanlara, botlara, klavye kaydedicilere, rootkitlere ve numara çeviricilere karşı koruyabilmektedir.





Emsisoft Anti-Malware yazılımı; virüsten ve casus yazılımlardan koruma sağlayan iki ayrı tarama modülüne sahiptir. Sahip olduğu bu modüllerle iki ayrı tarama teknolojisi ile sisteminizi korumaktadır. Bu teknolojilerden birisi güvenlik yazılımlarının yıllardan beri sahip olduğu imza tabanlı tespit yapan halidir. Olası zararlılara karşı veritabanındaki bilgilerle tespit ve temizleme işlemi yapılmaktadır. Diğer tarama teknolojisi ise sezgisel tarama denilen ve günümüz güvenlik yazılımlarının asıl başarıyı yakaladığı teknolojidir. Bu teknoloji ile yazılım olası casus yazılımları sahip olduğu davranışsal harekerlerden zararlı olduğunu ayırtetmek suretiyle tespit etmektedir.


100% blocked in AV-Comparatives
Real-World Protection Test
(March 2013)
Günümüz yazılımları içerisinde hızla kendisini öne çıkaran Emsisoft Anti-Malware yazılımı yapılan son güvenlik testlerinden birisinde de birinci olmuştur. Bu testin sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Yazılım birçok popüler rakibini geride bırakarak birinci olmuştur.


Ürün indirme Linki



Ürün ile birlikte 2 yazılım 1 yıl boyunca ücretsiz

1 .CyberGhost Premium (12 months)
2 .
Sticky Password 6.0

Ürün satın alma linki :



NoT: Program yüklenirken sizi üretici sitesine yönlendirecek ve kayıt olmanızı isteyecek kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra mail adresinize gelen kullanıcı adı ve şifre ile programı kullanabileceksiniz. Ücret ödemeden yazılımı 30 gün boyunca kullanabilirsiniz.
 


Uhops

Uhops

Üye
Adını ilk defa duydum ve en altaki fotoda bütün antivirüsleri geçmesi ve %100 skor alması inandırı gelmedi ve emsisoft daha önce hiç duymadım.
 
bluviaggiatore

bluviaggiatore

Üye
    Konu Sahibi
inandırıcılığın ötesinde test raporlarını kontrol etmekte fayda var test raporunu aşağıdan indirip bakabilirsiniz.




AV nedir derseniz tüm antivirus yazılımlarını test eden bağımsız bir kuruluş
 


Üst Alt