Emre ve Fenerbahçe UEFA'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Emre ve Fenerbahçe UEFA'da!
Emre ve Fenerbahçe UEFA'da!
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) resmi İnternet sitesinde MTK Budapeşte maçı öncesi Fenerbahçe ve milli futbolcu Emre Belözoğlu'yla ilgili bir haber yer aldı.
28.7.2008



UEFA'nın resmi İnternet sitesinde manşetten okurlara aktarılan haberde, Luis Aragones ve Daniel Güiza gibi yıldız transferiyle Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıkacağı ifade edilirken, takımın yeni transferi Emre Belözoğlu'nun da İngiltere'de sakatlıklarla geçirdiği zamandan sonra İstanbul'a dönerek yeniden parlamayı hedeflediği belirtildi.
UEFA editörleri, Emre'nin geçtiğimiz hafta 3 milyon 500 bin euro bedelle Fenerbahçe'ye 4 yıllık imza attığını hatırlatarak, milli futbolcunun 2001 yılında Galatasaray'dan ayrılarak Inter'e gidişini de okurlarına aktardılar. Inter'de, 'Boğazın Maradonası' diye tanımlanan Emre'nin takımının 2002/2003 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynamasında büyük katkı sağladığına da dikkat çekilen haberde, Emre'nin 2005 yılında 4 milyon 800 bin euro bedelle Newcastle United'a transfer olduğu ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde de milli takım kaptanı olarak boy gösterdiği hatırlatıldı.
27 yaşındaki futbolcunun son dönemde yaşadığı sakatlıklara da değinen UEFA editörleri, Emre'nin Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili olarak, "Newcastle'da oynarken birçok transfer teklifi aldım. Ancak kulübümden ayrılmak istemedim. Sonra, Fenerbahçe bana çok ciddi bir teklif yaptı ve onlar benimle ciddi şekilde ilgilendiklerini gösterdiler. Ailemle Türkiye'ye dönme konusunu konuştum ve düşünmeksizin Fenerbahçe'yi tercih ettim" sözlerine yer verdiler.
Haberde, Emre'nin sakatlık döneminden çıktıktan sonra Çarşamba günkü MTK maçında oynayıp oynayamayacağına da değinilirken yine Emre'nin, "3 hafta süren bir sakatlığım vardı ancak şimdi hiçbir problemim yok. Küçük bir sakatlıktı. İlk maç için kendimi hazır hissediyorum. Teknik direktörümüz kararı verecek ancak ben sahada görev alırsam en iyisini yapacağım" ifadelerine yer verildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt