Emre, Türkiyeye gelmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Emre, Türkiyeye gelmiyor
Emre, Türkiye'ye gelmiyor!
İtalya'nın FC Inter takımında forma giyen milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun futbol kariyerini uzun bir süre daha yurt dışında sürdürmek istediği bildirildi.

Milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, Emre'nin Türkiye'ye döneceği şeklindeki spekülasyonları yazılı bir açıklama yaparak yalanladı.

Emre'nin Inter ile olan sözleşmesinin 2007 yılına dek devam ettiğinin belirten Bulut, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Emre, şu an formasını giydiği Inter Kulübü ile sezonu en başarılı şekilde tamamlayabilmek için gerekli çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye'den gelen ve gelecek teklifler tabii ki kendisini çok mutlu etmektedir. Ancak Fenerbahçe ile ilgili anlaştığı yolundaki açıklamalar şu an itibariyle gerçeği yansıtmamaktadır. Emre, Inter'in 2007 yılına kadar anlaşmalı futbolcusu olarak çalışmalarına devam ediyor ve sezon sonunda özellikle yurt dışından gelen teklifleri değerlendirerek, uzun bir süre daha futbol kariyerini yurt dışında sürdürmek istiyor."
 

Nicolas_Anelka

Üye
yaw emreyle her konuda anlasıldı 4.5 milyon euro ya benim bildiğim...profesyonelim dedi turkıye neden olmasın acıklamalarını yaptı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt