Emre suskunluğunu bozdu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Emre suskunluğunu bozdu!
Emre Belözoğlu, Fenerbah-çe'ye transferi nedeniyle Galatasaray taraftarından tepki almadığını ifade etti
Fenerbahçe’nin yeni transferi Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli ekibe transferi nedeniyle Galatasaray taraftarından tepki almadığını ifade etti.

Samandıra’daki tesislerde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan futbolculardan Emre Belözoğlu, Galatasaray’dan ayrılıp futbol yaşantısını yurt dışında sürdürmeye başladıktan 8 yıl sonra İstanbul’da ve Fenerbahçe camiasında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra Galatasaray taraftarından tepki görüp görmediği konusundaki soruya Emre, "Hiç kimseden tepki almadım. Her gün aynı yaşam yerlerimde bulunuyorum. Ayrıca ben Fenerbahçe’ye, Newcastle United’dan geldim, Galatasaray’dan değil. Herkesin bu kararıma saygı göstermesini istiyorum. Türkiye artık bu konuları çoktan aştı. Hepimiz profesyonel oyuncularız ve bağlı bulunduğumuz takımlara hizmet etmek durumundayız" diye konuştu.

Emre 21 gün süren askerlik görevinde evci izinlerinde Fenerbahçe Kulübü’nün kendisi için gönderdiği antrenör nezaretinde çalışmalar yaptığını ve sakatlığının geçtiğini kaydetti.

Çok fazla konuşmayı sevmediğini, futbolcuların konuşmalarını sahada oynayarak göstermeleri gerektiğini belirten Emre, "Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz" dedi.

MTK Budapeşte ile yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçına kadar hazır olup olmayacağı sorulan Emre, "Deplasmandaki maça değil, çarşamba günü oynayacağımız maç için bile kendimi hazır hissediyorum. Her şeye rağmen çarşamba günü oynanacak maçta bana görev verecek kişi hocamızdır. Eğer fırsat verirse çıkar oynarım. Bu tamamen kendi takdiridir" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt