Emre Samandıra'ya ayak bastı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Emre Samandıra'ya ayak bastı
Emre Samandıra'ya ayak bastı
Sabah terhis oldu, öğleden sonra sağlık kontrolüne girdi, akşam ise idmana çıktı. İspanyolca konuştuğu Luis Aragones'in gönlünü çelen yıldız oyuncu, bugün de resmi sözleşmeye imza atacak.
23.7.2008



Özel minibüsle aldırdılar
Fenerbahçe'nin Newcastle United’tan transfer ettiği Emre Belözoğlu dün çok yoğun bir gün geçirdi. 21 gündür Burdur’da sürdürdüğü kısa dönem askerlik görevini tamamlayan yıldız oyuncu, saat 08:00’de terhis oldu. Kışlanın içine çekilen, camları film kaplı bir minibüse binen Emre, İstanbul’un yolunu tuttu. Öğleden sonra kulübe gelen milli futbolcu, buradan doğruca Acıbadem Hastanesi’ne giderek, sağlık kontrolünden geçti. Burada onu bir sürpriz bekliyordu.
‘Diyalog için çok önemli’
Sağlık kontrolü için aynı hastanede bulunan teknik direktör Aragones’i gören Emre, kendisiyle kısa bir görüşme yaptı. Kurt hoca, İspanyolca, İtalyanca ve İngilizce konuşan tecrübeli oyuncuyu sempatik bulduğunu belirtirken, bunun ikili diyalog adına olumlu olduğunu söyledi. Akşam da yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkan Emre Belözoğlu, bugün Şükrü Saracoğlu Stadı basın toplantısı odasında düzenlenecek törenle kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeye imza atacak.





Emre sabah saatlerinde terhis oldu. Nizamiye çıkışında 21 gün boyunca birlikte askerlik görevini ifa ettiği arkadaşları ve komutanlarına veda etti.


Çıkışta Fenerbahçeli yöneticilerin almaya geldiği Emre, içi özel döşenmiş camları içeriyi göstermeyen filmle kaplı minibüsüne binip yola koyuldu.




Kadıköy Acıbadem Hastanesi’ne gidip sağlık kontrolünden geçen Emre, burada tesadüfen karşılaştığı Luis Aragones’le yaptığı kısa görüşmede sempatisiyle kendisini sevdirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
336
Haydar
Murat Alper
Cevap
0
Görüntüleme
534
Murat Alper
Cevap
2
Görüntüleme
437
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
701
Tuba.Erva
.eRCaN.
Cevap
0
Görüntüleme
1K
.eRCaN.


Üst Alt