Emre özür diledi ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yuubi

Üye
    Konu Sahibi
Emre özür diledi ..
Manchester United maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Milli futbolcu kendilerini çok iyi destekleyen Newcastle taraftarından onları yanlız bıraktığı için özür diledi !..

Newcastle'da oynayan milli futbolcumuz Emre Belözoğlu Pazar günü Manchester United'a 2-0 yenildikleri maç ve sakatlığı sebebiyle taraftardan özür diledi !..

Emre: "Yeniden sakatlandığım için çok üzgünüm. Takıma yardım edebilmek için erken geri döndüm ama ne yazıkki yeniden sakatlandım. Bizi çok çok iyi destekleyen taraftarımızdan özür diliyorum. Tek dileğim sahalardan fazla uzak kalmamak."

Emre 100% hazır olmadan sahalara geri dönmeyeceğini ve takımına faydalı olmak için var gücünle çalışacağına da değindi !..

Emre: "Sakatlığım tam anlamıyla düzelmeden geri dönmem... 100% düzeldiğimde sahalarda olacağım. Manchester maçı için çok heyecanlanmıştım ama galiba 100% hazır değildim !.. Koşmaya çalıştım ama iyi hissetmedim, olmadı !..

Milli maçı da kaçıracağına değinen yıldız futbolcu bir daha bir maçta oynanmam için diğerlerinde sakatlanmayı göze almayacağının da altını çizdi !..

Emre: "Sakatlığımın tedavi sürecinde milli maçı da kaçırıyorum, söylediğim gibi 100% hazır olmadan sahalara geri dönmeyeceğim !.. Tam anlamıyla hazır olacağım ve bir daha böyle bir sakatlık yaşanmasına izin vermeyeceğim !..

Newcastle taraftarının verdiği desteğe teşekkür eden Emre yensek de yenilsek de takımı destekleyen son derece vefalı bit taraftar kitlesinin olduğuna parmak bastı !..
 
SANCAR

SANCAR

Üye
naapalım kalan sağlar bizimdir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt