Emre idmana çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Emre idmana çıktı
Emre idmana çıktı
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, yeni transfer Emre Belözoğlu da ilk kez sarı-lacivertli takımın idmanına çıktı.
22.7.2008



Sağlık kontrolünün ardından Samandıra Tesislerine geçen Emre Belözoğlu, antrenman öncesinde takım arkadaşlarıyla tanıştı. Emre, antrenmanın koordinasyon ve ısınma bölümüne katıldıktan sonra kendisi için özel hazırlanan antrenman programını Carlos Cascallana ve Eurico Campos eşliğinde gerçekleştirdi. Sarı-lacivertlilerin akşam antrenmanı taktik ağırlıklı geçti.



Bu ne tesadüf!
Emre Belözoğlu, sağlık kontrolünden geçtiği sıralarda aynı hastanede bulunan teknik direktör Luis Aragones ile görüştü. Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde çeşitli muayeneleri yapılan ve testlere tabii tutulan Emre, sağlık kontrolünün ardından aynı hastanede bulunan teknik direktör Luis Aragones ile görüşme olanağı da buldu. Teknik direktör Aragones’in, Emre’yi kendisiyle İspanyolca, İngilizce ve İtalyanca konuşabilmesinden ötürü sempatik bulduğu, bu durumu ikili diyalogları güçlendirmesi adına olumlu bir durum olarak nitelendirdiği bildirildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt