Emre, Fenere gitmek istemiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
Emre, Fenere gitmek istemiyor
İtalya'da güvenilirliğiyle dikkati çeken Calciomercato adlı portalda bugün yayımlanan bir haberde, Fenerbahçeli milli oyuncu Serhat Akın'ın Belçika takımlarından Anderlecht'e transfer olma konusunda kararlı olduğu yazıldı.

Sarı-lacivertli kulübün de söz konusu transferden elde edilecek gelir ile FC İnter'den Emre'yi satın alma planları yaptığına işaret edilen haberde, şu ifadelere yer verildi: ''Emre Belözoğlu'na Fenerbahçe tarafından üç yıllık bir sözleşme önerildi. Ancak emre, kendisini yetiştiren Galatasaray'ın rakibi konumundaki bir takıma gitmek istemiyor. Emre ile özellikle Newcastle ilgileniyor.'' İtalya'daki yerel gazetelerde çıkan haberlerde de Newcastle'ın Emre Belözoğlu'nu alabilmek için FC İnter ile pazarlığı sürdürdüğü belirtildi.

İtalya'nın günlük haber gazetelerinden La Repubblica ise FC İnter ile AS Roma arasındaki transfer pazarlıklarında, Emre'nin takas edilmesi muhtemel oyunculardan biri olduğunu ileri sürdü.
 


mavizeybek

mavizeybek

Üye
Fener'den Emre'ye 10 Milyon Euro

Milli maç bitti; Fenerbahçe'nin Emre taarruzu başladı... Inter'e 6 milyon Euro öneren Kanarya, Emre'ye dört yıl için 10 milyon Euro teklif etti... Tek rakip, Inter'e 7 milyon Euro veren İngiliz Everton.



Emre'ye servet

Fenerbahçe, İnter'in yıldızına 4 yıllık 10 milyon euro teklif etti. Bu rakamın artma ihtimali de var. Ama bu arada kulübünü de ikna etmek gerekiyor.

Fenerbahçe yönetiminin Emre sevdası sınır tanımıyor. Uzun süredir İnter'in yıldızının peşinde olan sarı-lacivertli yönetimin, son görüşmede 4 yıllık sözleşme karşılığında 10 milyon euro (yaklaşık 17 milyon YTL) teklif ettiği bildirildi. Bu, yıllık 2.5 milyon euro anlamına geliyor ve Emre'nin İnter'den aldığı yıllık 3.3 milyon euroya göre düşük. Ama İtalyan kulübünün gözden çıkardığı yıldız oyuncuya şu ana kadar yapılmış en iyi teklif.

İnter'le sıkı pazarlık
Kanarya'nın Emre'yi transfer etmesi için ayrıca kulübü İnter'i de ikna etmesi gerekiyor. Daha önce iki kulüp arasında yapılan görüşmelerde Fenerbahçe, genç yıldızın bonservisi için 6 milyon euro teklif etmiş; kapıyı 10 milyondan açan İnter ise 8 milyon euroya kadar inmişti. F.Bahçe gibi Emre'yi çok isteyen İngiltere'nin Everton kulübü ise İtalyanlar'la 7 milyon euroya anlaşma sağlamıştı. Bu durumda Fenerbahçe yönetiminin İnter kulübüyle anlaşması için bonservis bedelinde biraz daha iyi bir teklif vermesi gerekiyor.

Büyük rakip Everton
Diğer taraftan Emre de bu süper teklife rağmen henüz Fenerbahçe'ye "Evet" demedi. Çünkü her fırsatta gönlünün İngiltere Ligi'nde oynamaktan yana olduğunu söyleyen Emre'nin kafası, Newcastle ve Everton'ın teklifleriyle karışmış durumda. Ayrıca bu iki takım da Emre'ye yaptıkları tekliflerde Fenerbahçe'ye yakın rakamlar önerdiler. Hatta en büyük rakip Everton'ın da yıllık 2.5 milyon euroya çıkması uzak bir ihtimal değil. Bu şartlarda Emre'nin tercihinde belirleyici unsur, alacağı garanti paranın miktarı olacak. Yıldız oyuncunun tercihinin İngiltere olması nedeniyle rekabete 1-0 geride başlayan F.Bahçe, 'garanti' para oranını artırarak Emre'nin transferini bitirme şansına sahip. Yıldız oyuncu bu sabah Atatürk Havalimanı'nda bir açıklama yapacak. :wacko:
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
hangisi yalan?
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bi bilsem.. :(
 

the_patriot

Üye
allah allah bugünkü fanatik emre nin gelebilirim dediğini yazıyor
ne biçim iş bu yaw
 
hidayet

hidayet

Üye
emrenin bir sözü vardı unutmayın Türkiyede oynarsam ilk önce görüşmem gs ile olur dedi ondan sonra bir sonuca bağlanır :) fener emreyi unutsun :haha:
 
serseri32

serseri32

Üye
emre zaten bi röportajında türkiyede oynamayı düşünmüyorum demişti.ingiltereyi istediğini söyledi.
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
ya hec belli olmuo su turkiye de ki haber olayları!
 
serseri32

serseri32

Üye
ben bizzat kendi ağzından televizyona konuştu da dinledim.
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
ben artk ona da inanmıcam!
yakın da ses kaydı yapıp arkadan baska ses werirler!
 

DefectoR

Bu adamı istemiyorum ben ya, nie Fenere alıyolar bunu anlamadım. Serkan, Kemal, Selçuku adam gibi oynatsınlar napıcaz emreyi...

Gese kanı var onda işimize yaramaz fatih gibi...
 

karakartal

Üye
Emre bu gün son noktayı koydu
Şu anda Türkiyeye dönmeyi düşünmediğini en az 3-4 sene daha avrupada
oynamak istediğini ve birgün dönecek olursa profeyonelce düşüneceğini ve
geleceği kulübün FB de olabileceğini açıkladı
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yaw ben de Emre'nin Fenerbahçe olmaz demiyorum kelimesini duydum.. :(
 

Kuzen

Originally posted by DefectoR@Jun 10 2005, 09:08 PM
Bu adamı istemiyorum ben ya, nie Fenere alıyolar bunu anlamadım. Serkan, Kemal, Selçuku adam gibi oynatsınlar napıcaz emreyi...

Gese kanı var onda işimize yaramaz fatih gibi...
[post=81046]Quoted post[/post]​


Kardeş sen kurban ol Galatasaray kanına.Sen diyomiyorsun Emre fenevbahzeye gelmez diye işimize gelmez o adam diyorsun :nono:
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Emre olabilir dedi ama öncelik avrupanınmış...
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Havaalanında bugün gerekn açıklamayı yaptı ;)
 

don_juan

Üye
emre everton yolundadır çünkü fb ile eveton aynı parayı verio ama öncelik avrupa oldugu için......everton !
fb fiyatı arttırırsa transfer gerceklesebilir
 

.ıl[ uluc ]lı.

Üye
Originally posted by van_hoijdonk@Jun 10 2005, 11:43 PM
Emre olabilir dedi ama öncelik avrupanınmış...
[post=81279]Quoted post[/post]​

Öncelik Avrupaysa Gs ya gelir.. Nede olsa Avrupa takımıyız...
 

mhff

Üye
turkiyedeki en avrupaya uyum saalamiş takım GS dir baskasını tanımam :artı:
 

ardaca

Üye
emre'nin son sözü

Milli oyuncu Inter'den ayrılıp ayrılmayacağının iki gün içinde netlik kazanacağını söyledi, "Hedefim Avrupa'da kalmak. Türkiye'yi düşünmüyorum. Ancak geri dönersem bu takım Fenerbahçe olmaz da demem" ifadesini kullandı

İtalya'nın Inter Kulübü'nde forma giyen Emre Belözoğlu, futbol hayatını Avrupa'da sürdürmek istediğini belirtti.
Milano'ya gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı'nda bir basın toplantısı düzenleyen genç yıldız, "Inter'den ayrılıp ayrılmayacağım, iki güne kadar kesinlik kazanacak. 3-4 tane ciddi teklif aldım. Sözleşmesi süren bir futbolcu olarak direkt takım ismi vermem doğru olmaz. Türkiye'den de teklifler aldığım doğru. Ama şunu belirtmek istiyorum, kesinlikle kimse ile görüşmedim. Ne para talebinde bulundum, ne bir para aldım, ne de kimseye transferim hakkında bir söz verdim. Benim ilk hedefim kesinlikle futbol hayatımı Avrupa'da devam ettirmek. Bunu herkesin böyle bilmesini istiyorum. Önümde 6-7 senelik hedeflerim var. Tatilde transferimle alakalı doğru bir karar vereceğime inanıyorum" dedi.
Milli futbolcu, Fenerbahçe yönetiminin transferi için Inter'le görüşüp görüşmediğine ilişkin soruya ise şu yanıtı verdi:
"Benim görüştüklerine dair bir bilgim yok. Ama Inter beni eğer bu kararımdan sonra satış listesine koyarsa, doğal olarak diğer takımlar gibi Fenerbahçe'nin de transferimle ilgili olarak görüşme hakkı olacaktır. Futbol hayatının çok geçici olduğunun farkındayım, o yüzden profesyonel düşünüyorum. Tabii ki, Galatasaray kulübünün ve camiasının bende çok fazla emeği vardır. Ama profesyonel düşünmek zorunda olduğumu da biliyorum. Galatasaray'dan ayrılırken de bunun bilinciyle ayrıldım. Eğer bir gün dönersem 'Bu takım kesinlikle Fenerbahçe olmaz' demem."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

India
Cevap
4
Görüntüleme
631
DiaBLoS
Murat Alper
Cevap
0
Görüntüleme
532
Murat Alper
Bozkurt_28
Cevap
4
Görüntüleme
561
Bozkurt_28
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
366
Kingmortall
tragedie
Cevap
6
Görüntüleme
478
sekinardi


Üst Alt