"Eleştirilere kulak asmayın"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
"Eleştirilere kulak asmayın"
Turkcell Süper Lig'de 6'da 6 yapan Fenerbahçe'nin oynadığı futbol eleştiri oklarının hedefi haline gelirken, Daum takıma sahip çıktı. Alman hocanın kamuoyu ile aynı fikirde olmadığı ve maç sonrası soyunma odasında oyuncularını tek tek kutladığı öğrenildi.

Alman Hoca'nın oyuncularına yaptığı konuşmada, "Gelen tepkilere kulak asmayın, futbolda önemli olan sonuçtur. 3 puanı almaya devam ettiğimiz sürece eleştiriler havada kalcaktır. 6'da 6 yaparak rekor kırdık. Şimdi bunu daha da ileriye taşımalıyız" dediği bildirildi.

Daum'un ayrıca, "Herşeye rağmen yaptığımız hataları da görmezlikten gelemeyiz, daha sıkı çalışıp daha iyi olmak için elimizden geleni yapmalıyız" şeklinde konuştuğu belirlendi.

Daum'un sadece taraftarların tepki gösterdiği Kazım ile özel olarak görüştüğü ve daha sakin olması konusunda uyardığı öğrenildi. Kazım'a performansından memnun olduğunu ileten Daum'um, "Ancak taraftarlarla diyaloğa girmen çok yanlış. Bunu bir daha görmek istemiyorum" dediği bildirildi.
 


arslansem

arslansem

Üye
:kop:Böyle bi hoca yok yaf.Bakalım lig maçlarıyla ne kadar kandırabileceksin :)
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
valla güzel ve yapıcı eleştirileri dikkate almak gerekir..bugünki verdiğim konunlardada bu tip eleştiriler var bunları dikkate almazsan sen bilirsin..tamam sen o işin ehlisisin Daum ama taraftarın yüreğini de oku artık..her hafta 1-0 la nereye kadar gideceğiz..ben fanatik bir fenerli olduğum halde her hafta yenilmekten korkuyorum..
 
arslansem

arslansem

Üye
Daum sadece skora önem veriyormuş :) elbette sana topladığın puanlar lazım,şampiyonluğu iyi futbol oynayana vermiyorlar ama futbol bi gösteridir.Sen maçını izlemeye gelen taraftarı mutlu edemezsen onlar da futbolcuna küfreder(Kazım) maç bitimi takımı ıslıklar..Bu sonuç iyi olsa da böyledir :oke:
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Futbolda oyuna puan vermiyorlar , sonuca veriyorlar... 1-0 da 3 puan 10-0 a da 3 puan..!

Sonucu almasını bilirsen , senden kralı olmaz..Bu böyledir..Futbol sonuç oyunudur..

Daum çok doğru konuşmuş...Tebrikler..
:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt