Elano yeniden doğdu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Elano yeniden doğdu!
Hagi'nin göreve gelmesinden sonra Elano'nun da keyfi yerine geldi










Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Trabzonspor'a konuk olacak Galatasaray, hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik Direktör Gheorghe Hagi yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda futbolcular, istasyon ve pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar.

Neşeli bir ortamda geçen antrenmanda futbolcuların da oldukça hırslı oldukları gözlenirken, Teknik Direktör Hagi, pas çalışması ile çift kale maç bölümlerinde oyuncularını doğru pas seçimi yapmaları ve hızlı oynamaları konularında sık sık uyardı.

ELANO'NUN KEYFİ YERİNDE
Diğer yandan antrenmanın tamamlanmasının ardından, Elano, Pino, Aydın ve Çağlar'a özel olarak şut çalışması yaptırılması da dikkati çekti.

Sarı-kırmızılı takımın antrenmanına, sakatlıkları devam eden Aykut, Serkan ve Arda katılmazken, Hakan Balta ile Baros kondisyoner eşliğinde çalıştı.

Galatasaray, cuma günü sabah basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.

Galatasaray'da teknik direktör Gheorghe Hagi'nin göreve gelmesiyle yeniden takımda kendine yer bulan Brezilyalı yıldız Elano Blumer'in neşesi dikkatlerden kaçmadı.

Teknik direktör Frank Rijkaard döneminde gözden düşen ve moralsiz olduğu gözlenen Elano, bugünkü antrenmanda da takım arkadaşlarıyla girdiği sıcak diyaloglarla ve neşeli tavırlarıyla dikkati çekti.
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
Adam Brezilya milli takımının vazgeçilmez oyuncusu kadroda olması doğal bişey :)
Ama rijkard zamanında kadroya alınmaması doğal bişey değil :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt