''Elano kurtarıcı olacak''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
''Elano kurtarıcı olacak''
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yeni transfer Elano'ya yapılan eleştiriler hakkında değerlendirmelerde bulundu.


Polat, "Elano, profesyonel performası on üzerinden on, işini çok ciddiye alan bir futbolcudur. Saha içerisinde beklenti çok yüksek ama adaptasyon sürecinin belki biraz uzayacağını, fakat sonunda Elano'nun Galatasaray'ın kurtarıcıları arasında yer alacağını düşünüyorum" diyerek Brezilyalı oyuncuya güvenidiğini söyledi.
Son günlerde ası Milan'la anılan teknik direktör Rijkaard'la ilgili de konuşan Polat, "Milan, Rijkaard'ı alacak olsa, sezon başında Milan'a giderdi. Sezon öncesi hocamızla konuştuk, kendisi Galatasaray'da olmaktan mutlu, iki yıllık daha sözleşmesi var. Bugünlerde Galatasaray takımının her şeyiyle uğraşıyorlar, herkes bir şeyler yazıp çiziyor, ama biz doğru bildiğimiz yolda ilerliyoruz ve de ilerlemeye devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Kuşadası Galatasaraylılar Derneği'nin düzenlediği gecede Takıma gelir elde etme amacıyla hayata geçirilen dört proje hakkında bilgi verdi. Polat, "Türkiye'de 70 milyon eurolara kurulan bir takım, İspanya'da 300- 400 milyon erurolarla kurulan bir takımla rekabet etmek zorunda. Bu rekabeti, insanlara bir yük getirmeden gerçekleştirmeye çalışıyoruz" dedi.
Gece öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlandıran Polat, Terim'in istifasını değerlendirdi. Polat, "Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in istifası sonrasında Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın milli takıma gidip gitmeyeceği konusundaki söylemler tamamıyla varsıyımdır. Bu konuya kesinlikle sıcak bakmıyorum. Kritik bir hafta içerisindeyiz. Önümüzde Trabzon, Bükreş, Fenerbahçe maçı var. Şu anda ligde fark 5 puan, bundan sonra puan farkının daha çok açılmasına tahammülümüz yok. Böyle bir şey olursa lig yarışında çok ciddi yara alırız. Avrupa kupasında da grup birincisi çıkmak istiyorsak yenmek zorundayız" diye konuştu..
PROJELERİ ANLATTI
Adnan Polat gecede ise salonu dolduran misafirlere takıma gelir elde etmek amacıyla hazırlanan projeleri aktardı. Polat, ekonomik anlamda güçlü olmaları halinde başarıya ulaşmada daha kısa sürede sonuç alınacağı mesajını verdi. Uzun zamandır medyadan uzak durduğunu söyleyen Polat, "Bazı açıklamaları, bazı bilgilendirmeleri burada yapmak istiyorum. Biliyorsunuz Galatasaray Kulübü, geçtiğimiz bir iki senede yeniden yapılanmanın başlangıcına girdi. Bunun en önemlisi yeni stadyumdu. Maalesef orada altı aylık bir kesinti oldu. Ancak şimdi orada ihaleyi alan firma sözleşmeyi imzaladı, şantiye yerleşmesini yaptı. Müteahhit firmanın söylediğine göre ay sonunda 300-400 kişilik ekip çalışacak ve inşallah gelecek yıl bu zamanlarda 52 bin kişilik yeni stadımızda yeni maçlarımızı oynamaya başlayacağız" ifadelerini kullandı.
Bu stadın moral açısından da kendileri için çok önemli olduğuna vurgu yapan Polat, "Geçtiğimiz yıl Galatasaray son yılların en kötü neticesini aldı. Dünyada ciddi bir ekonomik kriz var ve stadın inşaatı durmuş vaziyette. Biz bu şartlarda satışa çıkardığımız 148 locamızın 101 tanesini sattık ve şu anda diğer loca ve koltuklarımızı satmaya çalışıyoruz. Buradan gelen gelirle şirket birleşmesi ve yeni yapılanmasını tamamlamaya çalışıyoruz" dedi.
Bir yıldır üstünde emek verdikleri birkaç projeleri olduğunu dile getiren Polat, "Bunun biri Galatasaray mobil. Eğer hala telefonunuzu değiştirmediyseniz bu bizi üzer. Galatasaray'ın son birkaç yılda yapılan araştırmalarına göre 25 milyon taraftarı var. Galatasaray taraftar üstünlüğüne sahip. Ama şu anda 35 bin Galatasaray mobil rakamı var. Yani bir tarafta 25 milyon, bir tarafta 35 bin. Bu biraz kafamızı karıştırıyor açıkçası. Bu sisteme üyelik size ekonomik bir yük getirmeyecek ve on dakikanızı alacak. Ama Galatasaray bir kazanç sağlayacak. Bu anlamda tüm Galatasaraylıları daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu rakamı 35 binlerden 500 binlere çekmemiz gerekir" şeklinde konuştu.
Bir diğer projelerinin ise Galatasaray'ın basketbol ve futbol maçlarını GS TV'de izlenebilmesi olduğunu açıklayan Polat, Galatasaray TV'nin dijitürk paketi içinde olduğunu ve bu paltforma üye olunması gerektiğini belirterek, geçtiğimiz 7 günde 10 bin üyeye ulaştıklarını söyledi.
Bunların dışında bir de bonus kartlarının olduğunu hatırlatan Polat, "Bu kredi kartı, aynı zamanda traftar kartı olacak. Aynı zamanda yeni stadımızda rezervasyon yapabilme özelliği de olacak. Bir diğer hizmetimiz ise Galatasaray internet olacak. Önümüzdeki aydan itibaren ayda 2-3 lira gibi cüzi ücretlerle isteyen herkes oraya üye olup Galatasaray'ın tüm aktivitelerini izleyebilecek. Bunu anlatmamın nedeni şu. Eğer bunları gerçekleştirebilirsek 20- 25 milyon dolarlık bir gelir elde etmiş oluruz. Eğer bizden uluslararası alanda başarılı olmamız isteniyorsa, ekonomik olarak güçlü olmak zorundayız. Onun için sizden özellikle ricam bu dört projeye lütfen ilgi gösterin" dedi.
KUŞADASI DANS BİRİNCİSİYLE DANS
Fotoğraf çektirmek isteyen hiçbir taraftarı kırmayan Adnan Polat, kendisini dansa kaldıran Kuşadası Dans Yarışması birincisi Esra Arın ile yaptığı dansta tüm hünerlerini gösterdi. Dans konusundaki becerisini Esra Arın ile pekiştiren Polat, yaptığı dansla salondakilerin alkışlarını aldı.
'Galatasaraylılar Gecesi'ne Polat ile birlikte Haldun üstünel, Murat Yalçındağ, Erol Çeliker, Kuşadası Galatasaraylılar Dernek Başkanı Emre Türkmen, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Gece Galatasaray pastasının kesilmesi ve yapılan çekilişle sona erdi.

 


Salihyet

Salihyet

Üye
Elanonun kurtarıcı olması için 2 yıla ihtiyacı var nereden bakılırsa, bu takımda sasa iliç olsaydı bu güne dek bu gün elanolara lincolnlere verilen para bile olmayacaktı ortada, elano iki yıl sonra bu takımı sırtlar 30 yaşına gelir, ondan sonra yaşlandı derler yenisini alıp yedeğe atarlar. Türkiyede işler böyle yürüyor
 
eQooo

eQooo

Üye
elanoyu seneye zaten bağlasan tutamazsın...
 
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yok daha neler.....
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Elano da Alex le kıyaslanıyordu ilk geldiğinde..

Umarım düzelir..Biz de şu dünya yıldızı , süperstarı izleriz artık..Ne dersiniz..?.:pro:
 
arslansem

arslansem

Üye
Kıyaslanması hata!Biri Brezilya Milli Takımının değişmezi,diğeri onu rüyasında bile göremeyecek biri :ehe
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Kıyaslanması hata!Biri Brezilya Milli Takımının değişmezi,diğeri onu rüyasında bile göremeyecek biri :ehe

Afedersin elano vitamin iken alex milli takımda vardı zaten..
Brezilya'nın önemli futbolcularından olan sambacı, Milli Takım havasını daha 15 yaşında solumaya başlamıştır. Haziran 1992'de Brezilya 17 Yaş Altı Milli Takımı'na seçilmiş ama sakatlanınca oynayamamıştır. Sonraki yıllarda alt kademelerde 19 kez Mavi-Sarılı formayı giyen futbolcu, 49 kez de A Milli olmuştur. Milli Takım'da; Romário, Rivaldo, Ronaldo, Roberto Carlos, Ronaldinho gibi tüm dünyanın yakından tanıdığı isimlerle dostluk kurmuştur. 1995'te profesyonel olan sambacı, Milli Takım ile önemli başarılar yaşamıştır. Katıldığı turnuvalar; 1999 FIFA Konfederasyonlar Kupası, 1999 Copa América, 2000 Yaz Olimpiyatları, 2003 FIFA Konfederasyonlar Kupası ve 2004 Copa América. Alex Brezilya Milli Takımı ile 1999 Copa América ve 2004 Copa América Kupalarını kazanmıştır. Ayrıca 2004 Copa América'yı Kazanan Brezilya Milli Takımının Kaptanlığını yapmıştır. Toplamda da Brezilya Milli Takımı Formasını 68 kere giymiş 20 tane de gol atmıştır.

elano:
2004 yılından itibaren Brezilya Milli Takımı'nda yer alan Elano, şu ana kadar oynadığı 40 maçta 6 gol kaydetti. 2007 Copa Amerika ve 2009 Konfederasyon Kupası'nda forma giydi.


:kop: bu sözlerine sadece gülüyorum :ehe
 
arslansem

arslansem

Üye
Güzel açıklamalar yapmışsın Salih ama sen şu anda sadece yaş farkına gülüyorsun :)
Birincisi aralarında 4-5 yaş fark var.Alex bi önceki jenerasyonda yer alıyorsa.Elano yu şu anda izliyoruz.Farkı,kıyaslamayı şu anda yapıyorsak şimdiyi konuşmalıyız sanırım :)
ikincisi Alex 49 kez A Takım formasını giyerken,Elano 40 kez giymiş..Üstelik aralarında 4 yaş fark var..:)
Üçüncüsü Alex şu anda Brezilya formasının sadece hayalini kurarken,uzaktan televizyondan izlerken,Elano her maçta kadroya alınıyor :ehe
İzlediğim en son maçta(Brezilya-Arjantin) tüm duran topları Elano kullanıyordu..Sahada Kaka ve Robinho varken..Boru değil yani :)
Gitsin Rivaldo,Ronaldoyla görüşsün o :kop:Elinde milli takım bayrağı tezahüratla maç izlesin :ehe
 
Salihyet

Salihyet

Üye
O jenerasyonda ki brezilyanın dünyaya neler yaptığını biliyoruz, bu gün brezilya için kimse umutlu değil, yani çap olarak brezilya milli takımı çok düşük durumda, elanonun oynama sebebide bundan ibarettir, bu gün elinde geçmişte ki kadro yok, alex o geçmişte ki büyük büyüleyici brezilyanın kadrosundaydı, o kadroda olmayı ELANO hayal edemez ALEX değil :)

Alex yaşamış ve bir yerde noktayı koymuştur, Elano hala o noktanın gerisindedir, yapsın da görelim hodri meydan..
 
arslansem

arslansem

Üye
Alex vardı Brezilya iyiydi,şimdi Elano'lu Brezilya berbat..Takımın geneline yaydın ya helal ya çevir yanmasın Salih :ehe
Breziiya çok eski tarihlerde çok iyiydi.En son ki başarısı 2002 Dünya Kupası.Onda da Alex kadroda yokmuş yukarıda verdiğin bilgiler arasında yazmıyor :) Ben şahsen Alexin ortak olduğu,as kadroyla sahada harbi bi maça çıktığını hatırlamıyorum ve bilmiyorum.Şu ana gelirsek Elano'lu Brezilya milli takımı Dünya Kupasının (bence) en büyük favorisi,ki elemelerden lider gelecek gibi :)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Biri Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi yabancı olarak lanse edilen biri , biri ise geldiğinden beri yatan oyuncu. Daha neyin kıyaslamasını , tartışmasını yapalım ki...Türkiye de ne Alex ile kıyaslanan oyuncular gördük , hepsi de yok olup tarihe karıştılar..

Ufak bir hatırlatma yapayım dedim...


 
Salihyet

Salihyet

Üye
Alex vardı Brezilya iyiydi,şimdi Elano'lu Brezilya berbat..Takımın geneline yaydın ya helal ya çevir yanmasın Salih :ehe
Breziiya çok eski tarihlerde çok iyiydi.En son ki başarısı 2002 Dünya Kupası.Onda da Alex kadroda yokmuş yukarıda verdiğin bilgiler arasında yazmıyor :) Ben şahsen Alexin ortak olduğu,as kadroyla sahada harbi bi maça çıktığını hatırlamıyorum ve bilmiyorum.Şu ana gelirsek Elano'lu Brezilya milli takımı Dünya Kupasının (bence) en büyük favorisi,ki elemelerden lider gelecek gibi :)

2005 de bırakmış, 2002 de görmemişsin, ondan öncesi de belki futbolla ilgilenmediğin dönemlere denk geliyordur, brezilyanın kötü olduğunu bütün dünya kabul ediyor, bir tek elano var diye galatasaraylılar inkar ediyor :) Devam devam, ben susarım ileriki haftalar konuşur :)
 
arslansem

arslansem

Üye
2002 de görmemişsin mi?Yazmamışsın Salih ben napayım?:ehe Yoksa yok napalım :ehe
Brezilyanın iyi olduğunu parantez içerisinde şahsi fikrim olarak belirttim.Eski durumu daha iyiydi dedim :) Ha bu neden kaynaklanıyor onu da söyleyeyim.Bi milli takımda ne kadar Avrupa da oynayan futbolcu varsa izleyenine o kadar zevk verir.Roberto Carlos Madrid de,Cafu Milan da,Rivaldo Barcelona da vs..idi..Her neyse..Brezilya her zaman Dünya Kupasının 1 numaralı favorisidir.Ne kadar iyi gözükmese de bence Elano'lu ya da Elano'suz yine en büyük favori..Bir futbolcuyla olacak iş değil yani.Bunu tüm Galatasaraylılara mal etme..:)
Ayrıca Elano nun Türkiyedeki performansıyla ilgili hiçbir kıyaslamada bulunmadım bu konudaki hiçbir cümlemde dikkatinizi çekerim ;) Şu andaki performansı yetersiz ve iyi değil.Futboldan anlayan bunu görebilir.Burada milli takım kıyaslaması yapıyoruz başka yerler çekmeyelim :)
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Brezilyanın büyüklüğü konusunda haklısın fakat yeni futbol stilinde alex e de elanoya da pek yer yok, umarız elano devam eder ve güzel bi istatistik yakalar..
 
arslansem

arslansem

Üye
İnşallah ;)
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Elano'nun hiç bir işe yaramayacağını düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt