ekranı kırık telefonu yaptırmalımıyım

Sponsorlu Bağlantılar

j700iii

Üye
    Konu Sahibi
ekranı kırık telefonu yaptırmalımıyım
ekranı kırık galaxy core prime g361 telefonum var 80 tl falan masrafı var sizce yaptırmalımıyım bulunduğum yerde doğru düzgün usta yok ekranı takarken bozarlar mı acaba sorunsuz yapacaklarını bilsem düşünmem yaptırırım ama ya telefonun içine ederlerse
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136


TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Eğer Guvendiginiz, bir özel servis yoksa yaptirmayin derim. Bunun yerine, Orijinal Samsung tarafından takılan ekranı tavsiye etmeniz sizin yarariniza olacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Telefonu Tam Bİlmiyorum Ama 2.El Piyasası Ne Durumda? Mesela Samsuns S4 Mininin Ekranı 350 TL Orjinali Tabi.Telefonun 2.El Piyasası İse 350 TL Yani Böyle Bir durum Var İse Yaptırma.Mesela S4 un Aynı Ekranını 180 Tlye Yapanda Var Ama Yan Sanayi Yani Alır Yaptırırsın Yan Sanayi Olduğu İçin Dokunmatik vs Sapıtır.Tuşlu İse Renkleri Sapıtır.Eğer Yaptıracağin Kişi Orjinal Ekran İse Yaptır Değilse Yan Sanayi Parçalara Hiç Bulaşma Derim.
 
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Güvendiğin biri varsa, orjinal ekran tabi çok istersen takabilirsin. Onu da çok istiyorsan dediğim gibi. Ama onun da fiyatı cebini yakar. Sonradan pişman olup, keşke üzerine 150-200 daha koyup kendime yeni bir telefon alsaydım diye pişman olabilirsin.

Şahsen kırılan ekranı tamir etme taraftarı değilim ben.
 


Üst Alt