EKRANA Arada Gelen Ve Gitmeyen GPS VAR ! simgesi !! [SORUN ÇÖZÜLDÜ] !

Sponsorlu Bağlantılar

ftsrn123

ftsrn123

Üye
    Konu Sahibi
EKRANA Arada Gelen Ve Gitmeyen GPS VAR ! simgesi !! [SORUN ÇÖZÜLDÜ] !
merhaba arkdaşlar,
Ben nokia c6-00 kullanıcısıyım ve telefonuma baktığımda sağ üst tarafta uydu simgesini gördüm , normalde navigasyon açılınca çıkan , menü ye uzun basarak açık programalra baktm ancak ne navigasyon nede başka bişey açıktı , herşy kapalıydı ..bu durum son 1-2 haftadadır arada oluyor , bu sorunu nasıl çözebilirim???

not : en son telefona ovi haritalar + navigasyon güncellemesini kurdum benim gözlemim biraz arayüzü değiştirdi bu güncelleme mi acaba sorunu yaratan , bunu kurmamdan sonramı başladı bilemiyorum ??

yardım ve çözüm önerilerinizi bekliyorum.....
 


ultrayer6

ultrayer6

Üye
bende de olurdu eskiden. Artık olmuyor. Olduğu zaman telefonu önce hatsız'a alır, sonra geri normal moda alırdım düzelirdi.
Bunun mantığı ise, telefonu hatsız'a alınca bütün bağlantıları kapatması.
 
ftsrn123

ftsrn123

Üye
    Konu Sahibi
eet mantıklı ama kesin ve kalıcı bir çözüm yok sanırm :S
 
ftsrn123

ftsrn123

Üye
    Konu Sahibi
sorunu çözdüm , forumdada bulunan s60v5 için NetQin mobile guard ı yükledim ve ram bölümünde açık olan programlar içinde ovi haritanın menü ye uzun basınca gözükmemesine rağmen arada açıldığını fark ettim burdan block layınca ve kapatınca bidaha bu sorunu yaşamadım sorunu yaşayanlara çözüm olur umarım....

buyrun link
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...2-04-16-s60v5-symbianos9-x-signed-370178.html

programını kurunca internete bağlanmak istiycek izin verin buna yoksa kullanamazsınz ilk açılışa mahsus aktive etcek program kendini ve bidhaa internete bağlanmak istemiycek zaten bunun dışında hangi programın ne kadr kb yediğini bile gösteren eşşiz bi program bnce ksinlikle denenmeli , kapattığınız programlar sonrasında telefonununuzn ne kadr hızlandğını bile göstermekte ! :D:D
 


Üst Alt