Egzotik otomobillerin yarışı 5 euroya izlenecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quattro

Quattro

Üye
    Konu Sahibi
Egzotik otomobillerin yarışı 5 euroya izlenecek

F1'de en ucuz bilet 70 euro. Bu yarışlarda ise 5 euro veren açık alanda yarışları izleyebilecek.

21 Ağustos'ta Formula 1 (F1) Türkiye Grand Prix'si ile kapılarını açacak olan İstanbul Kurtköy'deki Speedpark Pisti'nde bu yarışın ardından belki F1'den daha fazla ilgi görebilecek beş uluslararası yarış daha yapılacak. Speedpark Pisti'ndeki yarışların organize eden Motor Sporları ve Organizasyon A.Ş.'nin Satış Pazarlama Müdürü Bülent Özerdim, bu yarışlarda bilet fiyatlarının 5 ile 35 euro arasında değişeceğini söyledi. Biletlerin önümüzdeki günlerde satışa çıkacağını belirten Özerdim, WTCC, FIA GT ve DTM yarışlarında yarışların kalbinin attığı "paddock" alanına girebilmek üzere ayrı biletler satılacağını belirtti. Paddock alanında yarışlar takımların teknik ekipleriyle takip edilebiliyor.
Bülent Özerdim, "Bu sezon İstanbul Speedpark takviminde izlenebilecek yarışların tümü üst düzey ve yurdumuzdaki motor sporları sevgisini körükleyebilecek seviyede. Birbirinden farklı tatlar bırakacak yarışları pistten izleyerek büyük heyecana ortak olmanın yanı sıra ailelere yönelik düzenlenecek eğlence ve aktiviteler ile birlikte partiler ve organizasyonlar da her kesime hitap edecek şekilde hafta sonları programları arasında yerlerini alacak" diye konuştu. İşte F1'den sonra Eylül, Ekim ve Kasım aylarında yapılacak ve hem bilet fiyatları hem de arabalarıyla en az F1 kadar ilgi görecek beş yarış:

Egzotik spor otomobiller
FIA GT ŞAMPİYONASI: Yarış 18 Eylül'de... Porsche 996 GT3-RS , Ferrari 550, Chrysler Viper, Maserati MC-12, Saleen S7, Lamborghini Murcielago, Corvette gibi egzotik otomobillerin karmaşık stratejileri, heyecan verici pit-stopları ve pilot değişiklikleriyle süren 3 saatlik yarışı. FIA GT şampiyonası arabaları 400 ve 650 beygir sokak arabalarının piste uyarlanmış hali.

Sokak otomobilleri
DÜNYA TOURING CAR ŞAMPİYONASI (WTCC): Yarış FIA GT Şampiyonası ile aynı gün, yani 18 Eylül'de... En önemli özelliği arabaların tamamen sokaktaki arabalara benzemesi. Alfa Romeo 156, BMW 320i, Chevrolet Nubira, Ford Focus, Honda Accord, Peugeot 407 ve SEAT Toledo WTCC için modifiye ediliyor. Motor hacimleri 2 litre.

Mercedes, Opel ve Audi
ALMAN BİNEK OTOMOBİLLER ŞAMPİYONASI (DTM): Yarış 2 Ekim'de... Alman otomobillerinin yer aldığı bir şov. Yarışın amacı nispeten az bir teknik karmaşıklığa sahip seri üretim arabalar için hızlı ve izlenmeye değer bir yarış ortaya koymak. Mercedes Benz yarışlara CLK, Opel Astra Coupe ve Audi ise Audi TT R ile yarışa katılıyor. DTM, 17 ülkede canlı izleniyor.

En üstün motorlar
MOTO GP: Yarış 23 Ekim'de... Moto GP motosiklet dünyasının Formula 1’i olarak adlandırılıyor. 4 kıtada ve 16 ayrı ülkede gerçekleştirilen Moto GP'ye Honda, Yamaha , Suzuki, Proton, Ducati, Aprilia ve Kawasaki gibi ünlü motor üreticileri katılıyor. Teknolojik olarak dünyadaki en üstün motorların yarıştığı şampiyona, 250 cc ve 125 cc olarak iki tane alt sınıf yarışını da içeriyor.

Altı saat aralıksız sürüyor
LE MANS ENDURANCE SERIES (LMES): Yarış 13 Kasım'da... Bin kilometrelik özel yarış altı saat aralıksız devam ediyor. LMES'de Audi, Porsche, Ferrari araçları yarışıyor. Amaç dayanıklılık testi.
 


the_patriot

Üye
şirketlerin internet sitelerindeki verdiği bedava biletler sağolsun, ben iki tane bilet kazanmak üzereyim :oke:
 

vormound

Üye
abı su bıletlerı nasıl kazandıgını anlatsana yaw.... :'(

ben f1 e gıtmem gt ve dtm ye gıderım... cok manyak o yarıslar yaw... :artı:



:P
 
BRKNSR

BRKNSR

Üye
modifiyeli olan araba alanları herzaman çekici olmuştur :oke: bence o yarışlarda olmak her insanın hayalidir :huhu: her ne kadar inkar edilse bile :nono:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt