Efsane Napoliye döndü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the_patriot

Üye
    Konu Sahibi
Efsane Napoliye döndü
Efsane Napoli’ye döndü
Napolili oyunculardan Ciro Ferrara için oynanan jübile maçı, kent halkının Maradona aşkının yeniden gündeme getirdi. Kulüp ve belediyesi ise 30 Ekim 2005’te Maradona’nın tekrar forma giyeceği bir jübile maçı oynanmasını kararlaştırdı.

- Tam 14 yıllık bir aradan sonra Napoli’ye gelerek, San Paolo Stadı’nda Napoli’nin FC Juventus’u 4-1 yendiği jübile maçını izleyen Arjantinli efsanevi yıldız, Napolililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.


Napoli Belediye Başkanı Rosa Russo Iervolino, kent halkının gönlünde taht kurmuş olan Maradona’nın 45 yaşına gireceği 30 Ekim tarihinde San Paolo Stadı’nda bir jübile maçı oynanacağını duyurdu.

MARADONA: 30 EKİM DOĞUM GÜNÜM
Kent halkının yanı sıra jübile maçını izleyen 70.000 taraftarın da kendisini büyük bir sevgi gösterisiyle karşıladığı Maradona ise, “30 Ekim’de tekrar Napoli’de olacağım. 30 Ekim benim doğum günüm. O gün, futbol hayatımdaki Napoli sayfasını burada bir maçla kapatmayı arzuluyorum” dedi.

“NAPOLİ İKİNCİ VATANIM”
Ferrara’nın jübile maçı nedeniyle, ikinci vatanı olarak tanımladığı Napoli’ye tekrar gelmiş olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Maradona sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ferrara’ya bana tekrar Napoli’yi görmemi sağladığı için müteşekkirim. Bunun, bir gün Napoli’ye tekrar geri dönmeme vesile olmasını diliyorum. Napolililerin yüreği benim için atıyor. Benim yüreğimde onlar için atıyor. İnsanların halen beni unutmamış olmaları inanılmaz bir şey. Bu benim için de ailem için de önemli. Burada bir jübile maçı oynamaktan büyük mutluluk duyacağım.”

NAPOLİ’YE İLKLERİ YAŞATMIŞTI
Maradona, 1984-1991 yılları arasında Napoli formasıyla İtalya’da 188 maçta sahaya çıktı. Anılan dönemde İtalya Birinci Futbol Ligi’nde (Serie A) 81 gole imza atan Maradona, Napoli’nin iki kez Serie A Şampiyonu olmasını sağladı. Napoli, Maradonalı dönemde, bir kez İtalya Kupası’nı, bir kez UEFA Kupası’nı, bir kez de Süper Kupa’yı evine taşımayı başarmıştı.
 


.ıl[ uluc ]lı.

Üye
Bu sefer hepsini okudum.. :artı:

Biras kilo vermis ama Sisman Efsane yazsan daha anlasilir olurdu :D

Ana sayfada spor yazilari cikmiormu???
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Nasıl ana sayfa anlamadım.. ???
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Burası mobil site dolayısıyla orada mobil içerikli haberler yazılmakta.. ;)
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
maradona topun arkasndan kosablcekmi!?
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bence koşamaz.. :P
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
355
Baskentliia
India
Cevap
0
Görüntüleme
978
India
ALPARS™
Cevap
2
Görüntüleme
732
çirkin karga


Üst Alt