Faturasız / Faturalı EBA Kampanyası [EBA Yönüne 8 GB İnternet Hediye]

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
EBA Kampanyası [EBA Yönüne 8 GB İnternet Hediye]


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan EBA çevrimiçi sosyal eğitim platformu kullanımlarına 8GB hediye!

EBA 8 GB nasıl alınır?
Kampanyadan yararlanmak için EBA yazıp 5555’e gönderebilirsiniz.

Öğrenci ve öğretmenlerin EBA mobil uygulamasıyla ders dışı zamanlarda eğitim materyallerine ulaşabilmesi artık çok kolay!

EBA (Eğitim Bilişim Ağı) Nedir?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan EBA (Eğitim Bilişim Ağı) çevrimiçi eğitim platformudur. Öğrenci ve öğretmenlerin ders dışı zamanlarda eğitim materyallerine ulaşmalarını sağlayan; ders kitapları, video gibi kaynakları kullanarak öğrenmeye ve öğretmeye imkân veren sosyal bir eğitim platformudur.

Kampanya Katılım Detayları
  • Kampanyadan, TT Mobil faturalı ve faturasız tarifelerinden yararlanan bireysel aboneler faydalanabilecektir.
  • Kampanyadan faydalanabilmek için, EBA yazıp 5555’e SMS gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya kaydının başarı ile tamamlanmasının ardından SMS ile bilgi verilecektir. Kampanya katılımı ücretsizdir.
  • Ön ödemeli bireysel mobil abonelerin kampanyadan faydalanabilmesi için her 30 günde bir düzenli olarak tek seferde en az 30 TL tutarında yükleme yapması gerekmektedir. Düzenli olarak gerçekleştirilen yüklemelerde kampanya otomatik olarak yenilenir. Tek seferde 30 TL ve üzeri TL yüklemesi yapılmaması halinde faydalar yenilenmez.
Kampanya Kapsamı ve Geçerlilik Detayları:

Kampanya kapsamında 1 yıl boyunca EBA eğitim platformu yönüne kullanılması için her ay aylık 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulacaktır.
Bimcell, Pttcell, Teknosacell, Kontrolü Seç Tarifeleri, Data Tarifeleri ve Kurumsal Aboneler Kampanya’dan yararlanamaz.
Kampanya aboneliği, kayıt tarihinden itibaren her ay tekrarlanmak üzere 1 yıl boyunca ücretsizdir. Bir yıllık ücretsiz kullanım süresi sonrasında, kampanya aboneliği otomatik olarak iptal olacaktır.
Kampanya kapsamında Faturalı abonelerin EBA yönüne kalan bilgisini öğrenmek için KALAN yazıp 5555’e SMS gönderilmesi gerekmektedir. Faturasız abonelerin EBA yönüne kalan bilgisini öğrenmek için KALAN EBA yazıp 5555’e SMS gönderilmesi gerekmektedir. Bu servis 2 saat öncesine kadar olan kullanım bilgilerini içerir.
Geçerlilik süresi içerisinde kullanılmayan faydalar bir sonraki döneme devretmeyecektir.
İnternet, Ses ve SMS kullanım haklarının her biri için %80'i ve %100'ü kullanıldığında sistemden SMS ile otomatik olarak bilgilendirme yapılmaktadır. Bu bilgilendirmeler 2 saat öncesine kadar olan kullanım bilgilerini içerir.
Kampanya kapsamındaki fayda başka bir hatta transfer edilemez, 3. şahıslara devredilemez ve başka bir fayda ile değiştirilemez. Kampanyanın geçerli olduğu süre içerisinde başka bir GSM operatörüne geçiş yapılması, hattın herhangi bir nedenle kapatılması ya da iptal edilmesi halinde kampanyadan yararlanma hakkı sona erer.
Kampanya kapsamında sunulan internet hakkının sona ermesinin ardından, abonenin yararlandığı internet paketi yoksa faturalı aboneler için mevcut tarifesi üzerinden, faturasız aboneler için 2 KR/ 100 KB üzerinden ücretlendirilir.
Kampanya kapsamında sunulan yönüne ücretsiz kullanım hizmeti sadece yurtiçinde Internet APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamaktadır. Şirketimiz internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin tarife kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Kampanya 06 Mayıs 2019- 06 Mayıs 2020 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya faydası kayıt tarihi itibariyle 12 ay boyunca geçerlidir.

Kampanya İptali:

Kampanyayı iptal etmek için IPTAL EBA yazarak 5555'e ücretsiz mesaj gönderebilirsiniz.
İptal işlemi gerçekleştiğinde SMS ile bilgi verilecektir.


 
Son düzenleme:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: PALA., fatihmenteş, Mesut Aktaş ve 1 kişi daha

Benzer Konular



Üst Alt