e63 facebook video sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

miralay06

Üye
    Konu Sahibi
e63 facebook video sorunu
üstadlar merhaba;

nokia e63 kullanıyorum.bütün video sitelerini sıkıntısız isleyebiliyorum.sadece facebookta flash sürümünün güncel versiyonunu istiyor ve ondan dolayı açmıyor.skyfire ve flash sürümünü kontrol edip tekrardan kurdum genede basaramadım.Ama forumdaki bazı arkadaslar e63 ile actıgını ogrendım iki gündür arastırıyorum ne yazıkkı bir türlü beceremedim.Bu konu hakkında bilgi ve tecrubesi olan ÜSTAD war ise yardımlarını lütfen eksik etmesin.

SAYGILARIMLA

çok sıkılan

Üye
yha üstadlar ben yeni skyfire yükledim?ama hala videoseyredemlyorum napıcam bilmiyorum programı nasıl kullanıcamı dahi bilmiyorum.yardım edin lütfen

emmy46

Üye
kardes hangi program sayesinde bütün videoları izleyebiliosun acil cvp atarsan sevinirim saygılarımla

padzehr

Üye
selam bi bilen varsa bana cagrı yapsın ararım facebook a baglanıyorum ancak ordaki videoları izleyemiyorum flash yükle falan fiyor ama sonrasını getiremedim bi türlü acılıyo adobe sayfası ancak yükleyemedim.
0545 480 00 80

YasirN

YasirN

Üye
video oynatmak için size bolt browseri oneririm e63 hakında her tur soruya cevap verebilirim eposta ile ulaşabilirsiniz.

Eposta : [email protected]

ada965

Üye
Kardeşim bolt faceden izlemiyor

thei

Üye
evet bolt la facebook ta video izlenmiyor :S , yok mu cevap yazan?

cruel37

Üye
Sanırım bulamadı kimse nasıl izlicez.

--------------- Ekleme ---------------

bulan olursa süper olcak

yusuf_260

Üye
Bana da laZm yaa e63 alDm face de youtubede bi video izleyemeDım

ultra_jackal

Üye
ben 8gb hafıza kartı aldım facede vidoya tıklayınca iniyor yazıyo sonra izliyon kaydediyom kendi kendine ndiriyokaydediyo aldığımdan beri siz neden izleyemiyouz anlamadım.

erencoskun_gs

Üye
aynen

--------------- Ekleme ---------------

help meee! dediklerinizin hiçbiri olmadı

Kharadun

Üye
ip, izledikten sonra kaydettiren bir arkadaş vardı onu gördüğümde sorayım bi nasıl yaptığını en iyisi cevap yazarım ardından umarım yardımcı olurum

Takipçi Satın Al

Üst Alt