E250 Şarj Problemi

Konu Sahibi
E250 Şarj Problemi
arkadaşlar bundan birkaç hafta önce e250 alıp almama konusunda fikirlerinize başvurmuştum,sonunda teli aldık fakat ilk şarjı 12 saat yapmamıza karşın şarjı 1 günde bitiyor.hadi ilk aldığımızda özelliklerini inceledik radyo falan dinledik ondandır diyordum fakat telefonu şimdi hiç kurcalamıyorum şarjı yine 1 gün gidiyor arkadaşlar çok sinirlerim bozuldu ya telefon hep şarjda,yani ne olursa olsun şarjı bu kadar zamanda bitmemeli.hem müzik dinlemeyeceksem ya da telin özelliklerini kullanmayacaksam ben bu teli napayım?
servise götürmeyi düşünüyorum bataryalar garanti kapsamına giriyor mu?
bir de bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
LÜTFEN YARDIMCI OLUN

berbatu

Üye
bende yeni aldım ama dediğiniz kadar az gitmiyor asgari 3 gün şimdilik

bende e840 ve e250 aldım benimde 2si asgeri 3gün gidiyor

seyfofen

Üye
demekki aldığı yer..çaktırmadan bataryayı değişmiş eskisiyle..

Konu Sahibi
yok arkadaşlar aldığım yeri tanıyorum böyle birşey yapacak birisi değil.hatta bu mesajı yazdıktan sonra servise gittik o da bunun normal olduğunu söyledi nasıl normalse artık? özellikle hafıza kartı çok batarya yiyormuş,tel onu okuyabilmek için baya harcıyomuş kendini
son çare servise göndermek galiba.fabrikada birtakım testlere tabi tutuluyomuş sonunda şarjı hakkında bi problem var mı anlaşılıyomuş.
şarj konusunda farklı bi bilgisi olan varsa lütfen yazsın arkadaşlar,tşkrler

fbfby

Üye
öncelikle bant seçiminin bazı etkileri var telefonlara dual-bant yani 4 bantlı telefonları kullanıyorsanız şebeke ayarlarından gsm 900/1800 seçmeniz telefon kullanım sürenizi arttıracaktır kendim yaptım 8 gün gidiyor aktif biçimde kullanırsam 5 gün gidiyor batarya

ßurçiN

Üye
keşke ilk gün 24 saay şarjada brakıp sabah kullansaydın

loazow61

Üye
bende de var teli aldığında şarjını tamamen bitirecektin sonra şarja takacaktın
yani o bataryadan iş gitmiş olabilir bence sen gene de servise git sor

samsung'ların hepsi böyle heralde çok kurcalıyınca oluyo

bide batarya zayıfken oyun oynayabiliyorsun hile kodu:#*5737425# yapın çıkan menüye seri yüklemeye girin sonra istediğiniz oyunu seçin

e250 için aynı şeyi yapsak sorun düzelir mi?

kardes benım tel e250 üc bantlı yapsam yıne jarzı gıdermı 8gün

ceza_13m

Üye
bataryandandır kardeş bataryanı değiştir baqem....

oflu250

Üye
arkadaşım ilk alınan tellerde bu normal batarya 5-10 şarj sonunda tam performansı yakalar ancak bide ayarlardan arkadaşın dediği gibi bant seçimini 900/1800 yap bide akran ayarlarından parlaklığı düşür,sonra tuş takımı aydınlatmasını zamana göre ayarla gündüz yanmasın en az 5 gün gider müzik radyo dinlesen bile 2-3 gün

c4mb4zz

Üye
2 gün gidiyor nokia da 1 hafta

oflu250

Üye
arkadaş teli ne zaman aldın çünki yeni tellerde batarya tam performansını 1 hafta sonra yakalıyor her telde böyledir seninkide ondandır ama 2 haftalıksa aldığın yere bi götür derim

--------------- Ekleme ---------------

birkaç basit işlemle batarya ömrü e250 lerde 4 gün olabiliyo.şöyle ki:menü-ayarlar ekran ayarları-parlaklık tek dişe kadar düşür o yeter zaten,sonra menü-ayarlar-şebeke servisleri-7. seçenek bant seçimi-gsm900/1800 üseç.sonra tekrar menü-ayarlar-aydınlatma ayarları-2.tuş takımı aydınlatması gece konumuna alın veya siz bi zaman dilimi seçin o zaman aralığında yani gündüz saatlerinde tuş takımı yanmasın hepsi bo kolay gelsin

Benimkide bitiyor yapacak bişey yok

kruseman

Üye
ya ben kruseman ben telefonumu çok rahat kullanıodum bir gün şarjı bitti şarja taktım 6 buçuk saat bekledim ama olmadı telefonun şarj bağlantılarını kontrol ettim yerindeydi telfonu şarzdan çıkardım ise dındırt diye ses çıkarıo ve batarya yazıf diyor ben bu yüzden çok üzüldüm çaresizlik kötü birşey ama bana yardım ederseniz çok sevinirim yardım edebilirseniz edin edemessiniz bana yorumlardan söylersiniz bekliyorum 'dan yani burdan..

oflu250

Üye
ilk alınan tellerde batarya süresi azdır 1-2 haftada ancak tam performansa ulaşır benimkide ilk 1 hafta 1 gün gitti ama sonra 3 bide kullanmaya bağlı tabi ben kurcalamayınca 4 gün gidiyo