E - Posta Gelince Haber Veren fare

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
E - Posta Gelince Haber Veren fare
Logitech'in Türkiye'de pazara çıkardığı mikro işlemcili kablosuz mouse, kullanıcıyı e - posta veya anlık mesaj geldiğinde 10 metrekarelik alanda, anında uyarıyor
<div align="center"></div>
Logitech&#39;in pazara çıkardığı, farklı pek çok teknolojiyi destekleyen yeni model ürünler arasında şunlar yer alıyor.

Firmanın akıllı lazer kablosuz mouse modeli MX 610, 2.4 GHz dijital kablosuz teknoloji ile çalışıyor ve içerisinde mikro işlemci var. Bilgisayarla iki yönlü iletişim kurularak çalışan mouse, pilin bitmek üzere olduğunu, e - posta ya da anlık mesaj geldiğini kullanıcılara bildiriyor.
Mouse, kullanıcıyı e - posta geldiğinde mavi, anlık mesaj geldiğinde turuncu ışıkla uyarıyor. Kablosuz olarak 10 metrekarelik alanda etkili olan bu ürünle, bilgisayar kullanıcılarına mesaj geldiğinde ekranda görüntü kalabalığının önüne geçilmesi de planlanıyor.
Bilgisayarın ne zaman kapalı ya da açık olduğunu bilen Logitech MX 610, PC hareketsizken kendisini kapatarak enerji tasarrufu yapıyor. Kablosuz bir müdahale olduğu zaman en güvenilir bağlantıyı sağlamak adına kanalı değiştiriyor.

Uzaktan kumandalı klavye
Minimalist görünüme sahip Logitech S510 uzaktan kumandalı klavye - mouse kombinasyonu ise, fotoğraf, müzik ya da video dosyalarının bilgisayara bağımlı olmadan paylaşılmasını sağlıyor. Uzaktan kumandanın 5 metrekarelik kapsama alanı var.
Uzaktan kumanda bugünün popüler müzikçalar uygulamaları "itunes, Musicmatch, Windows Media Player ve Winamp" ile uyumlu. Kumanda, programlanan yedi farklı kişiselleştirme tuşuna sahip. Böylelikle kullanıcı istediğinde online radyo, dosya veya Web sayfaları gibi uygulamalara tek tuşla ulaşabiliyor.
<div align="center"></div>
3 boyutlu web kamera
Firmanın Türkiye pazarında çıkardığı bir diğer ürünü olan ve ses, video, yazılım teknolojisine sahip QuickCam Fusion web kamerası, 1.3 megapiksel alıcı ile dahili mikrofona sahip.
Logitech &#39;Video Effects&#39; yazılımlı ilk web kamerası olan ürün, kullanıcılara çeşitli kişiselleştirme seçenekleri ile video görüşmelerinde farklı eğlenceler sunuyor. Bu yazılım, kullanıcıları yüz ifadelerini taklit eden 3 boyutlu animasyon karakterlerine dönüştürüyor ve ekrandaki görüntülerine gözlük veya taç gibi çeşitli aksesuarlar takmalarını sağlıyor.
 


Caine

Caine

Üye
valla süper bir buluş cidden beğendim bilgi için tşkler abim
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Pahalı olur o da bana gelmez..
 
..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Acaba Kredi kartı ödemelerimi , cep telefonu faturalarımı haber eden mause da var mı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt