Düşük fiyatlı Elephone C1X akıllı telefon yakında pazara sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Düşük fiyatlı Elephone C1X akıllı telefon yakında pazara sunulacak
Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de akıllı telefon pazarında Çinli firmaların yükselişini sürdürmesini bekliyoruz. Geçtiğimiz sene dikkat çeken firmalardan birisi de Elephone olmuştu. Ülkemizde fazla bilinmeyen firma, özellikle fiyat / performans oranı yüksek cihazları ile adından söz ettirirken, çok yakında da yeni modellerini pazara sunacak.



Elephone'un yakında sunacağı akıllı telefonlardan birisi de Elephone C1X olacak. Bu yeni akıllı telefon özellikle de genç kesime hitap edecek ve fiyat etiketi ile de cihazın dikkat çekmesi bekleniyor.

Elephone C1X akıllı telefon siyah, altın ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile geliyor. Cihazın bazı teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, son dönemde gelen bir çok akıllı telefon gibi 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın ekran çözünürlüğü ise 1280x720 piksel HD olarak belirlenmiş.

2GB sistem belleği ile sunulacak olan Elephone C1X akıllı telefonun dahili veri kapasitesi de 16GB olacak ve bu kapasite istenirse microSD kart ile arttırılabilecek.

Elephone C1X akıllı telefonun arkasında ise 8MP çözünürlükte kamera bulunacak. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan yeni cihazın ayrıca parmak izi tarayıcısına da sahip olacağı ifade edilmekte.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bende Nokia Sandım :D Cihaz Çöp Gibi Ne Kadar Düşükmüşte Fiyati
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall


Üst Alt