Dürüst: "Becerikli değildik"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Dürüst: "Becerikli değildik"


Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Dürüst, Braga maçının ardından yaptığı açıklamada gol yollarında yaşanan sıkıntılardan ve erken yenen golden bahsetti.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, 2-0 yenildikleri Braga maçına galibiyet için çıktıklarını ancak erken yedikleri golün hesaplarını bozduğunu söyledi.

Ali Dürüst, ikinci yarıda ilk devreye göre çok daha iyi oynadıklarını belirterek, ''Galibiyet için sahaya çıkmıştık. Bana göre erken gelen gol bütün her şeyi bozdu. İkinci devre çok daha iyiydik. Bazen de topun istemesi lazım. Top da bizi sevmedi. Onun için istemediğimiz, hesap etmediğimiz bir puan kaybettik. Ancak matematiksel olarak alacak puanlarımız var, onları alacağız'' diye konuştu.

-''Gol yollarında fazla becerikli olamadık''-

Orduspor ve Braga maçlarında gol atamadıklarının hatırlatılması üzerine tecrübeli yönetici, bu akşam gol yollarında becerikli olamadıklarını aktararak, ''Sonuçta Şampiyonlar Ligi'nde bir maç oynuyorsunuz. Kendi sahanızda da yenilebilirsiniz. Bunu bir şeye bağlamak yanlış. Demek ki gol yollarında fazla becerikli olamadık. Buna böyle bakmak lazım. Bu maç geride kaldı'' ifadelerini kullandı.

Aldıkları iki yenilgiye rağmen hedeflerinden bir sapma olmadığını kaydeden Dürüst, şunları dile getirdi:

''Daha alacağımız puanlar var. Şampiyonlar Ligi'nde gördüğünüz gibi iç saha dış saha avantajı olmuyor. Buradan puanları çıkaracak güçteyiz. Bu maçta olmadı ama sonuna kadar kovalayacağız. Daha biten bir şey yok.''
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
235
Eren Değerli
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
189
Baydırman


Üst Alt